Hétvégén még tavasz, hétfőre már tél? - Hidegfront jön a napos hétvége után

Forrás: Thinkstock -
tavasz hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi tavaszi idő vár ránk a hétvégén, 20-21 fokos hőmérséklettel, de hétfőn hidegfront rondíthat bele a tavaszi napsütésbe. 

Szombaton és vasárnap ezerrel süt majd a nap, 17-20 fok között alakul a hőmérséklet. Késő estére azonban érdemes magunkkal vinni egy vastagabb pulóvert, ugyanis 5-11 fokra hűl le a levegő.

Forrás: Thinkstock

Szombatra nem várható eső, és a szél is csak mérsékelten fog fújni, de vasárnapra megérkeznek a felhők, melyek záporokat és zivatarokat hoznak, főként a Dunántúlon.

Hétfőn eleinte napsütéses idő lesz, majd feltámad a szél, maximum 17-22 fokkal érkezik a hidegfront.

Eszenyi Enikő gyászolja barátnőjét http://www.life.hu/news/20150410-eszenyi-eniko-baratnojet-pap-verat-gyaszolja.html A Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő barátnőjét, Pap Verát gyászolja. „Vera lehetett volna bohóc és artista is, bármit meg tudott csinálni” - mondta róla szomorúan Eszenyi. News MTI Boldog születésnapot, Kristen Stewart! http://www.life.hu/news/20150409-kristen-stewart-szineszno-huszonot-eves-lett.html A színésznő 25 éves lett, így eljött az ideje, hogy összeszedjük ennek a nagyszerű negyedszázadnak a legfontosabb eseményeit. News -- Jennifer Lopez mélyenszántó dekoltázsának köszönhetjük a Google képkereső funkcióját http://www.life.hu/news/20150409-jennifer-lopez-zold-versace-ruhajanak-koszonhetjuk-a-google-kepkereso-funkciojat.html Ki gondolta volna, hogy a világ egyik legjobb funkcióját az amerikai énekesnő szexi Versace-ruhája ihlette? News -- Légpuskás támadás: meghalt Katalin, Vilmos túlélte http://www.life.hu/news/20150409-katalin-es-vilmos-nevu-vadlibakra-lottek-ra-katalin-meghalt-vilmos-tulelte-a-tamadast.html Rálőttek Katalinra és Vilmosra, a brit hercegi párról elnevezett vadlibákra. A pár egyik tagja életét vesztette a kanadai Pictonban. News Origo 5 dolog, amit minden Trónok harca rajongónak tudnia kell, mielőtt elkezdődik a legújabb évad http://www.life.hu/news/20150409-5-dolog-amit-minden-tronok-harca-rajongonak-tudnia-kell-mielott-elkezdodik-a-legujabb-otodik-evad.html Még néhány nap, és folytatódik az HBO sikersorozatának sokak által (a Life.hu által is!) már annyira várt legújabb évada. Addig is érdemes felfrissíteni az emlékeinket azzal kapcsolatban, hogyan is maradtak abba a fordulatokkal teli eseményszálak Westeroson. Vigyázat, spoilerveszély következhet! News -- Amanda Seyfried stewardessnek állt http://www.life.hu/news/20150409-amanda-seyfried-legiutaskiseronek-allt-egy-los-angelesbe-tarto-gepen.html Amanda Seyfriedről nagyon cuki hír látott napvilágot. A színésznő egy New Yorkból Los Angelesbe tartó járaton besegített a stewardesseknek, és minden utast sütivel kínált. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.