Ilyen az igaz szerelem! Együtt távozott az élők sorából az idős szerelmespár

halál Szerelmünk lapjai idős beteg idős házaspár Alzheimer-kór
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindannyiunknak könnyeket csalt a szemébe a Szerelmünk lapjai című film utolsó jelenete, melyben Allie és Noah együtt távoznak az árnyékvilágból. Nem is gondoltuk volna, hogy a sírig tartó szerelem nemcsak a filmekben létezik.

Középiskolásként szeretett egymásba és 73 csodálatos, együtt töltött év után az élők sorából is szinte közösen, pár perc eltéréssel távozott William és Lillian Karr Wilson - írja a Washington Post. A férfi és a nő annak ellenére esküdött örök hűséget egymásnak, hogy szüleik tiltották kapcsolatukat. Ők azonban mindvégig kitartottak egymás mellett, megszöktek és 1941-ben összeházasodtak.

Forrás: Origo

Ezt követően egy pillanatra sem váltak el, csak egy súlyos betegség tudta őket egy időre elszakítani egymástól. Pár évvel ezelőtt, 2009-ben először William került be egy wilmore-i idősotthonba Alzheimer-kórja miatt, majd két évvel később Lilliant szállították egy másik, Lexingtonban található intézménybe.
Néhány nappal ezelőtt azonban mindkettejük állapota válságosra fordult.

Fiúk ugyanazon a napon, pár perc eltéréssel fogadta a szörnyű hírt szülei haláláról. Az idős házaspárt egyszerre helyezik majd örök nyugalomba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.