Elhunyt a legendás teniszező

Forrás: Tennis.com.au -
halál Thelma Coyne Long teniszező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a teniszlegenda, Thelma Coyne Long. Az ausztrál tenisztörténelem egyik legnagyobb alakja 96 évesen távozott. 

Thelma Coyne Long 1918. október 14-én született, pályafutása során 19 Grand Slam-címet nyert. Ő volt a legidősebb ausztrál női egyéni bajnok is 1954-ben.

Forrás: Tennis.com.au

96 évesen, április 16-án hunyt el.

Tom Hanks optikusnál járt Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150416-tom-hanks-budapesten-optikusnal-volt.htmlSzerda délben néhány percre bement egy Ráday utcai optikába a világsztár, majd elviharzott. Néhány rajongónak sikerült elcsípnie. News--Gyászol a sportvilág! Elhunyt a válogatott pólókapus, Ambrus Tamáshttp://www.life.hu/news/20150416-ambrus-tamas-polokapus-elhunyt.html50 éves korában elhunyt Ambrus Tamás, 61-szeres válogatott vízilabdás. News--Magyar fotós képeiért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20150415-hajdu-tamas-fotos-kepei-jarjak-az-internetet.htmlHajdu Tamás nem fél attól, hogy a legabszurdabb helyzeteket fotózza le. Románia kisvárosaiban készít szürreális és humoros képeket. News--Tizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian Cozma gyilkosainakhttp://www.life.hu/news/20150415-marian-cozma-gyilkosainak-tizenhatmilliot-kell-fizetni.htmlMarian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott játékosát 2009-ben szúrták halálra. A gyilkosoknak tizenhatmillió forintot kell fizetniük Marian családjának.News--Öngyilkos lett a Michelin-csillagos séfhttp://www.life.hu/news/20150415-ongyilkos-lett-homaro-cantu-a-michelin-csillagos-sef.htmlHoltan találták a Moto étterem sztárséfjét, Homaro Cantut. NewsOrigoA Király utcában lövöldöztek éjszakahttp://www.life.hu/news/20150415-a-kiraly-utcaban-lovoldoztek-ejszaka.htmlLövöldözés miatt hívták ki a rendőröket a fővárosi Király utcába szerdára virradóra. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.