Hoppá! Jégeső csapott le a Szalajka-völgyre: Videó!

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
időjárás április jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt tudtuk, hogy változékony lesz az időjárás a hétvégén, erre azonban senki sem számított.

Jégeső csapott le szombaton délután a Szilvásváradon végződő, festői szépségű Szalajka-völgyre - tájékoztat az Origo. Az alábbi felvételt a lap egyik olvasója küldte el. Nézd meg te is a videót!

Elhunyt Réti Péter, producerhttp://www.life.hu/news/20150419-elhunyt-reti-peter-producer-gyartasvezeto.htmlA gyártásvezető és producer 33 éves volt.NewsOrigoElhunyt Jonathan Crombiehttp://www.life.hu/news/20150419-elhunyt-jonathan-crombiem-kanadai-szinesz-agyverzest-kapott.htmlJonathan Crombie családja április 18-án jelentette be, hogy a kanadai színész április 15-én agyvérzést kapott és meghalt.NewsOrigoKedden áll bíróság elé az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - Hét év szahttp://www.life.hu/news/20150418-kedden-all-birosag-ele-uj-zelandon-phil-rudd-az-ac-dc-halalos-fenyegetessel-es-drogbirtoklassal.htmlKedden áll bíróság elé Új-Zélandon Phil Rudd, az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - jelentette be pénteken Craig Tuck, a zenész ügyvédje, aki szerint várhatóan egynapos lesz a tárgyalás.NewsOrigoDurva! Az ágyába fektette házi malacát egy kínai nőhttp://www.life.hu/news/20150417-az-agyaba-fektette-hazi-malacat-egy-kinai-no-a-ferje-nem-feltekeny.htmlA különleges háziállat tényleg cuki, de azért túlzásokba nem kellene esnie a kínai állatbarát hölgynek.News--Így nézett ki 18 évesen a dús idomú Amber Rosehttp://www.life.hu/news/20150417-amber-rose-instagram-oldalara-posztolta-ki-hogyan-festett-18-esztendosen.htmlA kerekded Amber, aki legutóbb egy leszbicsókkal borzolta a kedélyeket, most egy tinédzserkori képet osztott meg közösségi oldalán.NewsOrigoDöbbenetes! A férfi Istennek képzelte magát és megerőszakolt egy fát http://www.life.hu/news/20150417-megtamadott-egy-rendort-es-megeroszakolt-egy-fat-a-drogos-ferfi.htmlDrog hatása alatt művelt nagyon furcsa dolgokat a 41 éves floridai férfi, Kenneth Julien. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.