Hurrá! Jövő héten visszatér a nyár

Forrás: Thinkstock -
időjárás Nyár április
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az éjszakák ugyan a jövő héten is hűvösek lesznek, ilyenkor fagypont alá is süllyedhet a hőmérséklet, de nappal visszatér a nyár. Jellemzően 20 Celius-fok várható napközben. Hurrá!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a jövő héten is többször lehetnek hűvösek az esték és az éjszakák, előfordulhatnak mínuszok is, de nappal 20 Celsius-fok is lehet. Sok napsütés várható, de többször lehetnek záporok, helyenként zivatarok, és sokfelé ismét erős, viharos lesz a szél.

Forrás: Thinkstock

Hétfőn nyugaton több, keleten kevesebb napsütésre lehet majd számítani, északkeleten, keleten néhol kisebb zápor előfordulhat. Délután az ország északi felén viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között várható, a maximum 15-19 fok között valószínű.

Kedden a napsütés mellett inkább csak az Északi-középhegység térségében és a Tiszántúlon lehet helyenként zápor, esetleg zivatar. Többfelé megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet mínusz 2 és plusz 7 fok között várható, a legmagasabb hőmérséklet általában 13-18 fok között alakul majd.

Ha a lakhelyeden várható időjárásra is kíváncsi vagy, az Origo Időjárás oldalán megnézheted a részleteket.

Romain Grosjeannal szelfizett a Forma-1 jónőjehttp://www.life.hu/news/20150419-romain-grosjeannal-szelfizett-a-forma-1-jonoje-carnem-jorda-a-lotus-istalloban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, az idei szezontól újabb bombanő érkezett a Forma-1-be. Carmen Jorda a Lotus csapatát erősíti, tesztpilóta, és a fejlesztésben is segít. Igazi szupercsaj!NewsOrigoMost sem lett senki milliárdos: Ezek az e heti lottószámokhttp://www.life.hu/news/20150419-az-otos-lotto-szamsorsolasan-a-kovetkezo-nyeroszamokat-huztak-ki.htmlSenki sem vitte el minden idők harmadik legnagyobb lottónyereményét a szombat esti sorsoláson.NewsLíbia partjainál 700 menekült fulladhatott a Földközi-tengerbehttp://www.life.hu/news/20150419-libia-partjainal-tobb-szaz-menekult-fulladt-a-foldkozi-tengerbe.htmlFelborult egy több száz menekültet szállító hajó vasárnapra virradóra a Földközi-tengeren, Líbia partjainál. Az áldozatok száma elérheti a 700-at.NewsThinkstockDurva különbségek! Ezek a termékek drágultak a legjobban 1996 ótahttp://www.life.hu/news/20150419-1996-ota-a-dohanytermekek-es-szemetszallitas-dija-emelkedett-drasztikusan.htmlJelentősen emelkedett a dohánytermékek ára a fizetésekhez képest 1996 óta, míg a legtöbb élelmiszerért arányaiban kevesebbet fizetünk, mint két évtizede.News--Hoppá! Jégeső csapott le a Szalajka-völgyre: Videó!http://www.life.hu/news/20150419-jegeso-csapott-le-a-szalajka-volgyre.htmlAzt tudtuk, hogy változékony lesz az időjárás a hétvégén, erre azonban senki sem számított.NewsMTI/Kovács TamásElhunyt Jonathan Crombiehttp://www.life.hu/news/20150419-elhunyt-jonathan-crombiem-kanadai-szinesz-agyverzest-kapott.htmlJonathan Crombie családja április 18-án jelentette be, hogy a kanadai színész április 15-én agyvérzést kapott és meghalt.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.