szívroham internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az internet népének nagy kedvence, az 59 éves Zolika meghalt. Halálhíre azonban hetekig titokban maradt.

"A drága Zolikám halálát amíg élek, nem felejtem el. Mellette voltam, szinte a kezem között halt meg. Hazajött valahonnan, éhes volt, ezért leültünk ebédelni. Utána kezdte magát rosszul érezni. Ledőlt a kanapéra, kért egy pohár vizet. Mire bevittem neki, már hörgött. Nem tudott megszólalni, csak néztük egymást, de ő már haldoklott szegénykém" - mondta a férfi felesége, Irén a Blikknek. Közel negyven évig házasok voltak.

V. Zolika a Balaton című dalával lett ismert, még a Morning Show vendége is volt a hirtelen jött népszerűsége miatt.

Nézd meg, hol villámlik a leggyakrabban a Földön!http://www.life.hu/news/20150419-itt-villamlik-a-leggyakrabban-a-nasa-uj-villamterkepe-szerint.htmlGyönyörű térképet készített a NASA arról, hogy bolygónkon hol jelennek meg leggyakrabban villámok.NewsKettős magyar siker a Vivicittánhttp://www.life.hu/news/20150419-a-29-telekom-vivicitta-varosvedo-futas-felmaratoni-mezonyenek-kettos-magyar-sikere.htmlA férfiaknál Varga István, a nőknél pedig Merényi Tímea Krisztina nyerte a félmaratoni versenyt a margitszigeti központtal zajló 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson.News--Hurrá! Jövő héten visszatér a nyárhttp://www.life.hu/news/20150419-jovo-heten-visszater-a-nyar-aprilis-harmadik-heteben-nem-fogunk-fazni.htmlAz éjszakák ugyan a jövő héten is hűvösek lesznek, ilyenkor fagypont alá is süllyedhet a hőmérséklet, de nappal visszatér a nyár. Jellemzően 20 Celius-fok várható napközben. Hurrá!NewsThinkstockElhunyt Réti Péter, producerhttp://www.life.hu/news/20150419-elhunyt-reti-peter-producer-gyartasvezeto.htmlA gyártásvezető és producer 33 éves volt.NewsOrigoHoppá! Jégeső csapott le a Szalajka-völgyre: Videó!http://www.life.hu/news/20150419-jegeso-csapott-le-a-szalajka-volgyre.htmlAzt tudtuk, hogy változékony lesz az időjárás a hétvégén, erre azonban senki sem számított.NewsMTI/Kovács TamásKedden áll bíróság elé az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - Hét év szahttp://www.life.hu/news/20150418-kedden-all-birosag-ele-uj-zelandon-phil-rudd-az-ac-dc-halalos-fenyegetessel-es-drogbirtoklassal.htmlKedden áll bíróság elé Új-Zélandon Phil Rudd, az AC/DC halálos fenyegetéssel és drogbirtoklással vádolt dobosa - jelentette be pénteken Craig Tuck, a zenész ügyvédje, aki szerint várhatóan egynapos lesz a tárgyalás.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.