Varázslatos törzsi ékszereket készít egy kínai ezüstműves

Forrás: Northfoto -
fotó kínai ezüst művész Ősi ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Long Zhong, ősi ezüstműves mester egyedülálló koronákat és ékszereket készít kis füstös műhelyében, egy távoli kínai faluban.

Asher Svidensky fényképészt megihlették Kong-Bai elszigetelt közösségének az értékei és művészete. Fotóin dokumentálja az ősi Miaó etnikai csoport hagyományos ruházatát, és ékszereit. A Miao kultúrában egy-egy ezüstműves generációról generációra adta át az ékszerkészítés tudományát, ez pedig a lenyűgöző alkotásokon is látszik.

Forrás: Northfoto
Ábel Anita megmutatta paradicsomfejét http://www.life.hu/trend/20150420-abel-anita-szineszno-smink-es-retusalas-nelkuli-fotot-posztolt.html Smink és retusálás nélküli fotón, teljesen natúr valójában pózolt Ábel Anita. Trend -- A nap kérdése: Retusálták Vajna Tímea hüvelykujját? http://www.life.hu/trend/20150420-vajna-timea-huvelykujjat-retusaltak-a-miss-universe-oriasplakatjan.html Nincs a világon olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne testével úgy, ahogyan azt a természet megalkotta. A jelek szerint így van ezzel Vajna Tímea is, aki a hüvelykujját szégyelli a nagyérdemű előtt. Trend Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Mi történt Iszak Eszti arcával? Furcsa fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20150419-mi-tortent-iszak-eszti-a-viva-tv-musorvezetojenek-arcaval-furcsa-fotot-posztolt.html Úgy tudni, Dobrády Ákos menyasszonya, aki legutóbb végtelen lábakat és rózsaszín szívecskéket villantott Veronában, egy új műsor kedvéért vállalta be a különleges átváltozást. Trend -- Várandós kismamák hasára festi alkotásait egy művésznő http://www.life.hu/trend/20150417-varandos-kismamak-hasara-festi-alkotasait-maria-bradley-muveszno-festono.html Maria Bradley különleges művészetnek hódol és kismamák hasára fest lenyűgöző festményeket. Trend -- Furcsa forrónaci feszül Rumer Willis kerek popsiján: Fotó! http://www.life.hu/trend/20150417-rumer-willis-bruce-willis-es-demi-moore-legnagyobb-lanya-furcsa-naciban.html Ha valaki csak futva, gyorsan pillant rá Rumer formás hátsójára, azt hiheti, a sztárcsemete elfelejtette felvenni a shortját. Ha azonban jobban megnézzük, láthatjuk, ott van az a naci, csak épp olyan, mintha nem lenne rajta semmi. Trend Shia LaBeouf frizurakatasztrófáján röhög most a világ http://www.life.hu/trend/20150417-shia-labeouf-szinesz-hajaval-valami-komoly-gond-van-tusi-gondor-es-lofarok-egyszerre.html Egyszerre bongyori, tüsi és fonott-lófarkas Shia hajkölteménye, amit nem igazán lehet hová tenni... Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.