Így várják az angolok Katalin kisbabáját

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 terhesség kisbaba szülés Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött az őrület Londonban, a leglelkesebb rajongók már az utcán sátoroznak és a kórház előtt várják, hogy megszülessen Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke.

A brit királyi baba érkezése napokon belül bekövetkezhet, hiszen Katalin hercegné a hétvégén mindenórás kismama lesz. A királyi család rajongói pedig nem bízzák a véletlenre és a londoni kórház előtt, táboroztak le.

Forrás: Northfoto

Az első fotó a királyi csemetéről

A Life. hu cikkében megnézheted, az első fotót Katalin kisbabájáról.
Salma Hayek tücsökevős videóval sokkol http://www.life.hu/news/20150422-salma-hayek-szineszno-tucsokevos-videoval-sokkol.html A mexikói származású színésznő éppen szülőhazájában nyaral, ahol a helyi gasztronómiába is beavatja rajongóit. News -- Gyászol Paris Hilton - Elveszítette szeretett családtagját az örökösnő http://www.life.hu/news/20150422-paris-hilton-vilaghiru-csivava-fajtaju-kutyaja-tinkerbell-meghalt.html A kalandos életű Tinkerbell igazi legenda volt: nem csupán könyv jelent meg a nevével, hanem divatot is teremtett. News -- Lindsay Lohan ismét beégett: arabul posztolt egy szamárról http://www.life.hu/news/20150422-lindsay-lohan-szineszno-felreforditotta-arab-posztjat.html A színésznő egy idézet félrefordítása miatt került kínos helyzetbe – követői azonnal ki is oktatták. News -- Hú, de ciki! Pornóoldalra vezetett egy bank linkje http://www.life.hu/news/20150422-pornooldalra-vezettett-egy-bank-linkje.html Nagyon kínos perceket élhettek át azok, akik a HSBC Bank weboldalát látogatták meg. A honlapon lévő egyik link ugyanis tévedésből egy pornóoldalra vitte a gyanútlan kattintókat. News -- Bármelyik pillanatban újra indulhat a belvárosi óriáskerék, a Szigeten viszont nem fog forogni http://www.life.hu/news/20150421-barmelyik-pillanatban-ujra-indulhat-a-belvarosi-oriaskerek-a-szigeten-viszont-nem-fog-forogni.html Már építik a belvárosi óriáskereket, amelynek első alkatrésze április 10-én érkezett meg Budapestre. News -- Nézd meg, hol villámlik a leggyakrabban a Földön! http://www.life.hu/news/20150419-itt-villamlik-a-leggyakrabban-a-nasa-uj-villamterkepe-szerint.html Gyönyörű térképet készített a NASA arról, hogy bolygónkon hol jelennek meg leggyakrabban villámok. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.