Gyászol Paris Hilton - Elveszítette szeretett családtagját az örökösnő

fashion week halál kutya híresség Paris Hilton könyv legenda csivava
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kalandos életű Tinkerbell igazi legenda volt: nem csupán könyv jelent meg a nevével, hanem divatot is teremtett.

14 év után örök álomra szenderült Paris Hilton szeretett csivavája, Tinkerbell. Az örökösnő, aki köztudottan hatalmas állatbarát, közösségi oldalára egymás után pakolta fel a képeket, amelyeken ő és imádott kutyusa látható.

Forrás: Northfoto

Tinkerbell végigkísérte az örökösnő útját a hírnév felé, élete azonban cseppet sem mondható átlagosnak: 2004 augusztusában egy rablás során a kutya is eltűnt egy teljes hétre, Paris Hilton ekkor kétségbeesésében 5000 dollár jutalmat ajánlott fel megtalálójának. A kutya 6 nap után hazajutott, Paris azonban soha nem árulta el, hogyan került vissza hozzá.

Nézd meg, hol él Paris Hilton!

A celeblány annak idején egy filmforgatás kedvéért engedett bepillantást az otthonába a nagyközönségnek - a képekértkattints ide!

Ugyanebben az évben egy könyv is megjelent Tinkerbell nevével, a Tinkerbell Hilton Diaries (Tinkerbell Hilton naplója). Egy 2008-ban megjelent Telegraph-cikk szerint Tinkerbellnek köszönhetjük, hogy divat lett táskában szállítani a kutyát – valljuk be, ezzel a húzásával alaposan kimaxolta a kutyamenőség fogalmát.

Photoshop-diétát tartott Paris Hilton? http://www.life.hu/bulvar/20140906-paris-hilton-sovanyra-photoshopolta-magat-egy-instagram-foton.html Paris Hilton posztolt egy fotót Instagramra, ami nem lenne hírértékű. A képre nézve azonban felmerül bennünk a kérdés: mi történt a derekával? Tuti nem vetette ki a lengőbordáit és az is biztos, hogy nem fogyott le ennyire. Sokkal valószínűbb, hogy manipulálta a fotóit. TV + Bulvár -- Végül is kipucolta Kim Kardashian Paris Hilton WC-jét? http://www.life.hu/news/20150409-kim-kardashian-kipucolta-paris-hilton-wcjet.html Kim Kardashiant, mielőtt a világ egyik leghíresebb celebjévé vált volna, Paris Hilton ugráltatta a reality műsorában. Az internet pedig szereti újra és újra felkapni a popókirálynő pályájának ezt a sanyarú kezdetét. News -- Mennyit keres Paris Hilton egy óra alatt? http://www.life.hu/news/20140811-paris-hilton-a-vilag-legjobban-kereso-dj-i-kozott.html Percenként dollárezrek ütik a markát az örökösnőnek, aki jelenleg DJ-ként járja a világot. News -- Paris Hilton bemutatta új, sokkal nagyobb melleit http://www.life.hu/trend/20150204-paris-hilton-mellei-nagyobbak-lettek-instagramon-mutatta-meg-oket.html Látványos változáson mentek át a szálloda-örökösnő keblei, aki nem is csinál titkot belőle, inkább Instagramján mutogatja őket. Trend Origo Még mindig brutáldögös Paris Hilton: Fehérneműs képet posztolt http://www.life.hu/trend/20150321-meg-mindig-brutaldogos-paris-hilton-fehernemus-kepet-posztolt-az-instagramjara.html Paris Hilton, aki korábban egy nyitott köntösben mutatta meg új, látszólag sokkal nagyobb melleit, most ismét dögös fotót posztolt magáról. Trend -- Nyuszilányként ünnepelte együtt a húsvétot Paris Hilton és Britney Spears? http://www.life.hu/intim/20150406-paris-hilton-es-britney-spears-nyuszilanykent-unnepelte-egyutt-a-husvetot.html Az örökösnő Instagram oldalán találtuk a képet, ahogy nyuszifüllel a buksijukon szexiznek Britney-vel. Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.