gyilkosság pénz trafik Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaposvári trafikos lány gyilkosa napokkal hamarabb eltervezte a kegyetlen emberölést. Pénzre volt szüksége, és elhatározta, ha kell, ezért ölni is fog.

A rendőrség sajtótájékoztatót tartott a meggyilkolt trafikos lány ügyével kapcsolatban. B. Péter, a lány gyilkosa érettségire készült, és szeretett volna elköltözni szüleitől, ehhez kellett neki pénz – eltervezte, rablással szerzi meg.

Forrás: Thinkstock

Bement a dohányboltba, és elkérte a bevételt, valamint az üzlet kulcsát. A lány mindent átadott neki, ekkor jutott eszébe a férfinak, hogy attól, hogy bezárja az ajtót, a lány még értesíteni tudja a rendőrséget, ezért megölte.

A férfi arra készült, hogy több helyet is kirabol, ha pedig kell, öl is ezért.

Urológián találták meg a kaposvári trafikos lány gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20150424-urologian-talaltak-meg-a-kaposvari-trafikos-lany-gyilkosat.htmlA Kaposi Mór Oktató Kórház urológiai osztályáról vitték el a rendőrök a 21 éves trafikos lány gyilkosát. News--Négylábú szakember - Kutya vette videóra a lánykérésthttp://www.life.hu/news/20150420-kutya-vette-videora-a-lanykerest.htmlHát ez nagyon cuki! Kurt Gies igazán különleges lánykérést szeretett volna, ezért legjobb négylábú barátjához fordult segítségért.NewsThinkstockHú, de ciki! Pornóoldalra vezetett egy bank linkjehttp://www.life.hu/news/20150422-pornooldalra-vezettett-egy-bank-linkje.htmlNagyon kínos perceket élhettek át azok, akik a HSBC Bank weboldalát látogatták meg. A honlapon lévő egyik link ugyanis tévedésből egy pornóoldalra vitte a gyanútlan kattintókat.News--7 tipp, amellyel másodpercek alatt feltöltődhetszhttp://www.life.hu/news/20150420-tippek-masodpercek-alatt-feltoltodhetsz.htmlNapozás, kutyasétáltatás, egy jegeskávé és beszélgetés a legjobb barátnőddel - ezek mind szuper módszerek arra, hogy feltöltődj, az egyetlen baj az, hogy mindegyik több időt igényel, mint amivel általában gazdálkodhatsz. Íme néhány szuper tipp, amivel másodpercek alatt feltöltődhetsz. NewsThinkstock10 órán át szenvedett a lány, hogy eltüntessék a pedofil énekesre emlékeztető tetoválásáthttp://www.life.hu/news/20150420-lostprophets-tetovalasat-tuntette-el-a-lany-mert-a-zenekar-enekese-pedofil.htmlEllia Beasley imádta a Lostprophets zenekart tiniként, ezért tetováltatott magára egy sort a banda egyik dalszövegéből. Az együttes frontemberét 2013-ban pedofília miatt börtönbüntetésre ítélték, korábbi rajongója pedig elhatározta, megszabadul a rá emlékeztető tetoválástól. NewsThinkstockIlyen az igaz szerelem! Együtt távozott az élők sorából az idős szerelmespárhttp://www.life.hu/news/20150414-par-perc-kulonbseggel-halt-meg-az-idos-szerelmespar-ket-tagja.htmlMindannyiunknak könnyeket csalt a szemébe a Szerelmünk lapjai című film utolsó jelenete, melyben Allie és Noah együtt távoznak az árnyékvilágból. Nem is gondoltuk volna, hogy a sírig tartó szerelem nemcsak a filmekben létezik.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.