Jeruzsálemben keresztelték meg Kim Kardashian és Kanye West lányát

North West ceremónia örmény hagyományos Kanye West kim kardashian keresztelő Jeruzsálem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hagyományos szertartás keretein belül keresztelték meg a celebpár kislányát.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kim és Kanye kislányukkal Örményországba utazott. Most derült ki, hogy onnan Jeruzsálembe ment a család, ahol egy 12. századi örmény templomban megkeresztelték a 22 hónapos, cipőmániás North Westet. A hagyományos ceremóniáról itt találod a képeket!

Forrás: Northfoto

Sarka Kata kemény kísértésnek állt ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-kemeny-kihivas-elott-allt-dietaja-kozben-sutit-vasarol.htmlA magát kőkeményen sanyargató, gyönyörű Sarka Kata diétája utolsó napjaiban egy süteményekkel teli pult előtt szelfizett.TV + Bulvár--Aleska komoly írónőként elvesztette szexepiljét http://www.life.hu/bulvar/20150424-aleska-diamond-azaz-safrany-emese-ironokent-elvesztette-szexepiljet.htmlMeglepő ruhában és új, szolid hajszínnel mutatta be első könyvét Aleska Diamond, azaz Sáfrány Emese. Rá sem ismertünk a férfiak álmára, az egykori szexbombára!TV + BulvárOrigoA vega modell sokkot kapott a disznólábtólhttp://www.life.hu/bulvar/20150423-sokkot-kapott-a-vega-modell-banovics-marcsi-a-disznolabtol-a-konyhafonok-cimu-musorban.htmlEgy ismert modell, Bánovics Marcsi tűnt fel a Konyhafőnökben, igaz túl sokáig nem maradt a műsorban. A legnagyobb baj mégsem az volt, hogy undorodik az állati termékektől, hanem az, hogy ő csak kedvtelésből szokott főzni, és a többi versenyző sokkal rutinosabb volt.TV + BulvárOrigoHevesi Kriszta: "A test a lélek temploma, ne alakítsuk romkocsmává" - Sok munkája van a kinézetébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-hevesi-kriszta-aleska-diamond-konyvbemutatojan-beszelt-a-szexualpszichologusi-munkajarol-es-a.htmlHevesi Kriszta a Life.hu riporterének elárulta, hogy a férfiak többnyire megszeppennek attól, hogy szexuálpszichológus. Arról is beszélt, fontosak számára a visszajelzések, a bókok és hozzátette, nem kevés munkája van abban, ahogy kinéz. Ha kíváncsi vagy, miként vélekedik és él Kriszta, nézd meg az alábbi videót. TV + BulvárOrigoOtthagyja a Grace klinikát a sorozat legszexisebb szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kiirtak-a-grace-klinika-sorozatbol-patrick-dempsey-karakteret-dr-derek-shepherdet.htmlKiakadtak a rajongók: kiírták a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat egyik legmeghatározóbb karakterét, Dr. Derek Shepherd-öt a Grace klinikából.TV + Bulvár--Éden Gábor elmesélte, hogyan szereti a szexethttp://www.life.hu/bulvar/20150424-eden-gabor-szextitkai.htmlAz Éden új csődöre, Gábor elmesélte, hogyan szeret szeretkezni. Már csak egyetlen problémája van: éppen nincs kivel. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.