Újabb késes támadás egy trafikban

Forrás: Thinkstock -
dohánybolt késelés támadás Debrecen trafik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetten értek a rendőrök két férfit, aki egy dohányboltot akart kirabolni Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A rablás során senki nem sérült meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtök késő este két maszkot viselő férfi ment be a debreceni Bem téren lévő egyik nemzeti dohányboltba. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa pedig a boltban lévő dohánytermékeket egy táskába pakolta.

Forrás: Thinkstock

A helyi nyomozók éppen a közelben voltak és felfigyeltek a két férfira. Azonnal utánuk mentek az üzletbe, ahol rablás közben tetten érték őket.
A rendőrök a két férfit elfogták, a városi rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két helyi lakost őrizetbe vették. Mint arról beszámoltunk, a napokban egy 21 éves szinkronúszó lányt öltek meg egy kaposvári trafikban.

Mostantól illegális az állatokkal való szex Dániában http://www.life.hu/news/20150424-daniaban-betiltottak-a-szexet-allatokkal.html Az egyik legdurvább szexuális aberráció, a zoofília egyik melegágya volt Dánia, ahol legálisan lehetett szexelni állatokkal. News -- Visszatér a hideg! Kedden jön a jégeső http://www.life.hu/news/20150424-jegeso-lesz-es-hideg-ido.html Az elmúlt napokban remek időnek örülhettünk, de sajnos visszatér a hideg egy rövid időre. News Thinkstock A számítógépezésbe és a gyorskajába halt bele a fiú http://www.life.hu/news/20150424-a-szamitogepezesbe-es-a-gyorskajaba-halt-bele-a-fiu.html Egy 18 éves ausztrál fiú számítógép- és gyorsétel függősége miatt vesztette életét. 13 éves kora óta túlsúlyos volt. News -- 22 ezer forintért ölt a kaposvári gyilkos http://www.life.hu/news/20150424-22-ezer-forintert-olte-meg-a-ferfi-a-kaposvari-trafikos-lanyt.html A kaposvári trafikos lány gyilkosa napokkal hamarabb eltervezte a kegyetlen emberölést. Pénzre volt szüksége, és elhatározta, ha kell, ezért ölni is fog. News -- Forró vasalóval kínozták a terhes tinilányt http://www.life.hu/news/20150424-forro-vasaloval-kinoztak-a-terhes-tinilanyt.html Egy drogkereskedéssel foglalkozó férfi megtudta, barátnője lakásából valaki ellopta a drogeladásból származó pénzt – brutális őrjöngésbe kezdett. News Thinkstock Albumborítókat fest az arcára egy kreatív művész http://www.life.hu/news/20150424-albumboritokat-fest-az-arcara-egy-kreativ-londoni-muvesz-natalie-sharp.html Fantasztikus alkotásokkal borítja be arcát Natalie Sharp, aki valószínűleg nagy zenerajongó. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.