Élő adásban összepisilte magát a riportalany

riport pisilés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy gyilkosság ügyében kérdeztek egy lányt, aki szemtanúja volt az esetnek. De szegénynek éppen más gondja volt...

Nagyon kellett pisilnie a szemtanúnak, de a riporternő nem engedte. Többször is szólt, hogy van egy kis problémája, de az riporternő csak kérdezte tovább, és nem foglalkozott vele. Ekkor a lány beszéd közben összepisilte magát.

Óriási földrengés volt Nepálbanhttp://www.life.hu/news/20150425-nepalban-nagy-foldrenges-volt.htmlHatalmas földrengés volt Nepálban. Több épület romba dőlt Katmanduban. A rengés központja Katmandutól 80 kilométerre volt.News--Túl nagy pénisze miatt lőtte le partnerét a nőhttp://www.life.hu/news/20150425-tul-nagy-penisze-miatt-lotte-le-partneret-a-no.htmlMeggyilkolta szexpartnerét egy angol nő. Arra hivatkozott, hogy a férfinek túl nagy volt a pénisze, ezért ölte meg. NewsThinkstockÓriási földrengés volt Nepálbanhttp://www.life.hu/news/20150425-nepalban-nagy-foldrenges-volt.htmlHatalmas földrengés volt Nepálban. Több épület romba dőlt Katmanduban. A rengés központja Katmandutól 80 kilométerre volt.News--Szörnyű! Embertelen körülmények között tartottak több tucat kutyáthttp://www.life.hu/news/20150424-embertelen-korulmenyek-kozott-tartottak-tobb-tucat-kutyat.htmlÁllatkínzó kutyaszaporítón ütött rajta lakossági bejelentés alapján a NÉBIH. A budapesti XVIII. kerületi családi házban tapasztalt szörnyű körülmények még a sokat látott szakembereket is elborzasztották. NewsA számítógépezésbe és a gyorskajába halt bele a fiúhttp://www.life.hu/news/20150424-a-szamitogepezesbe-es-a-gyorskajaba-halt-bele-a-fiu.htmlEgy 18 éves ausztrál fiú számítógép- és gyorsétel függősége miatt vesztette életét. 13 éves kora óta túlsúlyos volt. News--Jön, jön, jön a Halálos iramban 8!http://www.life.hu/news/20150424-halalos-iramban-8-film-is-lesz.htmlAz Universal Studios eredetileg 10 részesre tervezte a Halálos iramban sorozatot, majd Paul Walker halálakor az is felmerült, nem folytatják. Végül mégis elkészült a 7. rész, és most következik a remek hír: jön a Halálos iramban 8!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.