Fémeket evett bánatában egy férfi

Forrás: Thinkstock -
depresszió fém evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szögeket, elemeket evett egy férfi bánatában. Állítása szerint nem is sejtette, hogy emiatt fáj a hasa. 

140 pénzérmét, 150 szöget és elemeket találtak egy indiai férfi gyomrában. Családi problémák miatt kezdett el fémtárgyakat enni, amiket tejjel vagy gyümölcslével kísért. Közel 250 beavatkozáson esett át, mióta orvosai rájöttek, hogy valószínűleg az elfogyasztott fémek okozzák borzalmas gyomorfájását.

Forrás: Thinkstock

Akkor tett le az igencsak furcsa szokásáról, mikor az orvosok figyelmeztették, több tárgy annyira megszúrta a beleit, hogy akár meg is halhatott volna.

Több tízezren tekertek szombaton Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150426-budapesten-az-i-bike-budapest-rendezvenyen-tobb-tizezren-bicikliztek.htmlSzombaton délután elözönlötték a biciklisták Budapesten. Több tízezren tekertek a Bakáts térről induló biciklis felvonuláson. NewsMTIEgy óra alatt elvégzi a fejátültetést az orvoshttp://www.life.hu/news/20150425-egy-orvos-azt-allitja-egy-ora-alatt-elvegzi-a-fejatultetest.htmlAzt álltíja magáról dr. Sergio Canavero orvos, hogy képes elvégezni a fejátültetést. Szerinte ez a lépés az emberi halhatatlanság felé. NewsOrigoÉlő adásban összepisilte magát a riportalanyhttp://www.life.hu/news/20150425-osszepisilte-magat-a-riportalany-a-teveben.htmlEgy gyilkosság ügyében kérdeztek egy lányt, aki szemtanúja volt az esetnek. De szegénynek éppen más gondja volt...NewsThinkstockSaját lányát ejtette teherbe egy tanárhttp://www.life.hu/news/20150425-sajat-lanyat-ejtette-teherbe-egy-tanar.htmlEgy dél-afrikai tanár teherbe ejtette egyik diákját, de az igazi szörnyűség csak később derült ki. A lány nem csak tanítványa, de a saját lánya a férfinek.NewsLegalább három magyar hegymászó van Nepálbanhttp://www.life.hu/news/20150425-legalabb-harom-magyar-hegymaszo-volt-nepalban-a-foldrenges-idejen.html Az M1 úgy tudja, legalább három magyar hegymászó volt szombaton a földrengés idején Nepálban, egyikük jelezte, hogy nem történt baja, a másik két hegymászóról azonban nincsenek információk.News--Tappancs nélküli kutyát kapott a láb nélküli kislányhttp://www.life.hu/news/20150425-tappancs-nelkuli-kutyat-kapott-a-lab-nelkuli-kislany.htmlA hároméves Sapphyre Johnson lábfej nélkül született, műlábbal éli az életét. Tündéri, tappancs nélküli kutyust kapott, akivel nagyon összebarátkoztak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.