Zárva! Már a Belvárosban sem vásárolhatunk vasárnap

Forrás: Thinkstock -
üzlet Belváros vasárnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig a Belváros felé járók vasárnap is tudtak vásárolni, a világörökség területén lévő üzletekre ugyanis nem vonatkozott a kötelező vasárnapi zárvatartás. Ennek az időszaknak azonban vége. 

Mostantól nem lehetnek nyitva a világörökség területén elhelyezkedő boltok sem. Ez jót tehet a diétánknak, hiszen nincs hova gyorsan leszaladni azért az alapanyagért, ami éppen a hétvégi édességhez vagy bármely ételhez hiányzik. ITT elolvashatod a Life.hu összeállítását, hogy mit érdemes csinálod vasárnaponként vásárlás helyett.

Forrás: Thinkstock

Ezért jó vasárnap szexelni!

Igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, de érintettük már a szerda, és a csütörtöki összebújás jótékony hatásait is. Most pedig lássuk, miért éri meg vasárnap is szeretkezni!

A vasárnapi zárvatartást egyébként azzal próbálják kompenzálni, hogy a kereskedelmi napokon másfél órával korábban, azaz 4:30-kor nyithatnak az üzletek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.