Blake Lively a Harvardra készül

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc -
édesanya színésznő Harvard Egyetem A pletykafészek kereskedelem vállalkozás tudás ismeret Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nagy álma, hogy a világ egyik leghíresebb egyetemén csiszolhassa tovább tudását.

Színésznő, hollywoodi sztár, divatikon, egy sikeres internetes kereskedővállalkozás tulajdonosa és ráadásul nemrég édesanya is lett – Blake Lively azonban nem elégedett.

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc

Sztárok, akik nemcsak híresek, hanem okosak is

Tudtad, hogy Sharon Stone 154-es IQ-val rendelkezik? És hogy Madonna sem sokkal maradt le mögötte az intelligenciahányadosát tekintve? A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze Hollywood agytrösztjeit.
Egy csinos egyetemista lány vitte haza Berkit – Videó! http://www.life.hu/bulvar/20150425-berki-krisztiant-egy-fiatal-egyetemista-vitte-haza.html Hoppá, egy fiatal jogászhallgató lány, Balogh Petra nyerte meg Berki Krisztiánt. TV + Bulvár -- Blake Lively tarolt, semmi kétség - heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20150424-heti-stilusmustra-szerepel-benne-blake-lively-scarlett-johansson.html Van, aki már unja Blake Livelyt? A világsztár a héten számtalan alkalommal bemutatta, hogy ő igazi divatkaméleon, és igazából csak egyetlen színésznő versenyezhetett vele. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend AFP Ezért adott fiúnevet Blake Lively a kislányának http://www.life.hu/csalad/20150423-blake-lively-fiu-nevet-adott-a-kislanyanak.html Sok várakozás és találgatás után derült ki Blake Lively és Ryan Reynolds első gyerekének a neve. A színésznő ezúttal azt is elárulta, miért pont ezt a nevet választották. Család -- Szexi egyetemi tanár lesz Amal Clooney-ból http://www.life.hu/news/20150407-amal-clooney-george-clooney-felesege-a-columbia-egyetem-emberi-jogi-intezetenek-professzora-lett.html A katedrán is biztosan lélegzetelállítóan mutat majd George Clooney felesége, aki egy híres New York-i egyetemtől kapott felkérést, hogy a jövő emberi jogi ügyvédjeit oktassa. News -- Blake Lively egy percet sem öregszik - divattörténeti utazásra hív a gyönyörű színésznő http://www.life.hu/trend/20150424-adaline-csodalatos-elete-blake-lively-ruhai-zanin-eva-tarsadalomtortenesz-velemenye.html A napokban kezdték játszani az Adaline varázslatos élete című filmet, amelyben a gyönyörű Blake Lively egy olyan nőt alakít, aki a 20. század elején született, de egy baleset következtében 29 éves korától nem öregszik. Blake egy igazi stílusikon a hétköznapokban, a filmben pedig rajta keresztül követhetjük nyomon a divat változását évtizedek alatt. Zanin Éva társadalomtörténészt és divatkritikust kérdeztük arról, szerinte mennyire oldották meg hitelesen a jelmeztervezők a nem kis feladatot. Trend -- Szóval így néz ki Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya? http://www.life.hu/csalad/20150327-igy-nezne-ki-blake-lively-es-ryan-reynolds-kozos-kislanya-a-szineszno-nemreg-posztolt-gyermekkori.html Lassan három hónapja, hogy megszületett a sztárvilág egyik oly régóta várt csöppsége, akiről híres szülei még mindig igyekeznek visszatartani minden információt. Blake nemrég közzétett kiskori fotója miatt azonban a mi fantáziánk is elindult... Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.