Mától közvetlenül Budapestről is el lehet jutni Kínába

repülő Kína Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elsejétől új járatot indít Budapestre az Air China, a kínai nemzeti légitársaság. A legelső járat érkezését ünnepélyes, vízsugaras fogadtatás várta a Liszt Ferenc repülőtéren.

Tíz perccel a vártnál érkezett meg a Liszt Ferenc repülőtérre az első Kínából indult repülőgép, amit a különleges alkalmaknak kijáró, vízsugaras köszöntéssel fogadtak. Évekkel ezelőtt már közlekedett közvetlen járat a két ország között, de megszűnt, most sikerült újraindítani.

Forrás: Life.hu


Az Airbus A330-200 típusú gépek Kínából heti négy lakalommal indulnak, és útban Budapestre megállnak Fehéroroszország fővárosában, Minszkben másfél órára. A gépek 19:40-kor érkeznek Budapestre, és 21:10-kor indulnak vissza Kínába hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap. Visszafelé már csak Pekingben szállnak le.

Forrás: Life.hu


Magyarországon található a kelet-közép-európai térség legnépesebb kínai kolóniája. A Peking és Budapest közötti új közvetlen légi összeköttetésről szóló megállapodást március közepén jelentették be.

Nicki Minaj tinifiú bar mitzvah-ján bulizotthttp://www.life.hu/news/20150501-nicki-minaj-tinifiu-bar-mitzvah-jan-bulizott.htmlNicki Minaj szívesen szórakoztatja a fiatalokat, akár színes videoklipjeivel, akár személyesen is. A fiatal Matt nagyon örült sztárvendégének. News--Élő adásban teljesen pucérra vetkőzött a műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20150501-elo-adasban-teljesen-pucerra-vetkozott-a-musorvezeto.htmlTeljesen pucérra vetkőzött egy venezuelai riporternő, mikor Cristiano Ronaldóról volt szó a műsorban.News--Megette áldozata szívét a gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150501-megette-aldozata-szivet-a-gyilkos.html18 év börtönt kapott a férfi, aki áldozatát megölte, majd a rendőrség azon kapta rajta, hogy szívét eszi késsel-villával. NewsThinkstockMegérkezett Budapestre Kimi Räikkönenhttp://www.life.hu/news/20150501-megerkezett-budapestre-kimi-raikonnen-forma-1-pilota.htmlMegérkezett Budapestre a világhírű Forma-1-es pilóta, Kimi Räikkönen. News--Kulcsár Edina gyászolhttp://www.life.hu/news/20150430-kulcsar-edina-kiscicaja-meghalt.htmlKulcsár Edina a kiscicájára szinte családtagként tekintett. Az állat súlyos betegségben szenvedett, ezért Edinának nehéz döntést kellett hoznia. News--Kizuhant egy férfi a pszichiátria ablakábólhttp://www.life.hu/news/20150429-kizuhant-egy-ferfi-a-pszichiatria-ablakabol-kecskemeten.htmlA kecskeméti megyei kórház pszichiátriai osztályának ablakából zuhant ki egy fiatal férfi. Szökéssel próbálkozott. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.