Ki ez a dögös szőke színésznő?

Forrás: Northfoto -
Megan Fox szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új dögös, szőke csillag tűnt fel Hollywood egén? Vagyis várjunk csak! Olyan ismerős az arca...

Persze, hogy ismerős, hiszen ő az egyik legszebbnek tartott, világhírű színésznő, Megan Fox, aki új filmje kedvéért váltott hosszú, sötétből rövid, szőke hajra.

Ráadásul még egy szexi titkárnős szemüveggel is feldobta a már így is elég jó szettjét. A férfiak már nagy valószínűséggel tűkön ülnek, hogy megnézhesség a színésznő új filmjét.

Forrás: Northfoto
21 éve halt meg Ayrton Sennahttp://www.life.hu/news/20150501-majus-1-ayrton-senna-forma-1-pilota-halalanak-evforduloja.htmlHuszonegy éve, a Forma1 Imola-i versenypályán halt meg Ayrton Senna. A Forma-1 legendás, visszahúzódó, de legügyesebb pilótájának ismerte meg a világ. News--Kulcsár Edina gyászolhttp://www.life.hu/news/20150430-kulcsar-edina-kiscicaja-meghalt.htmlKulcsár Edina kiscicájára szinte családtagként tekintett. Az állat súlyos betegségben szenvedett, ezért Edinának nehéz döntést kellett hoznia. News--Vagány nosztalgiajáratok közlekednek május elsején Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150430-nosztalgiajaratok-kozlekedjek-majus-elsejen-budapesten.htmlVeterán buszokon, villamosokon, hévvonatokon, a földalattin és a fogaskerekűn nosztalgiázhatunk május elsején Budapesten. News--Drogot találtak Katalin hercegné kórházábanhttp://www.life.hu/news/20150430-drogot-talaltak-katalin-hercegne-korhazanak-mosdojaban.htmlA kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.News--Drámai sorok: íme, a szépen búcsúzó színésznő levele teljes hosszábanhttp://www.life.hu/news/20150430-pall-monika-28-eves-koraban-elhunyt-szineszno-gyonyoru-levellel-bucsuzott-azelettol.htmlMint ahogy arról hírt adtunk, 28 éves korában, hosszú betegség után távozott körünkből egy csodálatos, végtelenül pozitív fiatal lány - ő volt Páll Mónika, aki gyönyörű szavakkal búcsúzott az élettől. Olvasd el szívhez szóló levelét teljes hosszában, és ne feledd megfogadni a színésznő utolsó szavait!NewsOrigoA hét internet-sztárja a szendvicset készítő rókahttp://www.life.hu/news/20150429-roka-szendvicset-keszitett-etelekbol.htmlCsernobil területén kószál az a róka, akiért most az internet népe rajong. A BBC News videóra vette a pillanatokat, mikor megetették az éhező állatot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.