Megérkezett Budapestre Kimi Räikkönen

Forrás: © FERRARI MEDIA/© Foto Studio Colombo -
Forma-1 Budapest Kimi Räikkönen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett Budapestre a világhírű Forma-1-es pilóta, Kimi Räikkönen. 

A világbajnok pilóta délutántól száguldozik a városban, hogy népszerűsítse az autós sportot. A Blikknek mesélt arról, milyen érzés Budapesten lenni: "Az ilyen show közelebb hozza a Forma-1-hez az embereket. Magyarországhoz kellemes emlékek kötnek, sok szurkolóm van itt, akik akkor is remek hangulatot varázsoltak, amikor 2005-ben megnyertem a Magyar Nagydíjat."

Forrás: © FERRARI MEDIA/© Foto Studio Colombo

Élő adásban teljesen pucérra vetkőzött a műsorvezetőhttp://www.life.hu/news/20150501-elo-adasban-teljesen-pucerra-vetkozott-a-musorvezeto.htmlTeljesen pucérra vetkőzött egy venezuelai riporternő, mikor Cristiano Ronaldóról volt szó a műsorban.News--Megette áldozata szívét a gyilkoshttp://www.life.hu/news/20150501-megette-aldozata-szivet-a-gyilkos.html18 év börtönt kapott a férfi, aki áldozatát megölte, majd a rendőrség azon kapta rajta, hogy szívét eszi késsel-villával. NewsThinkstockSegítség, a férjem vérfarkas! - Furcsa válóokot talált egy nőhttp://www.life.hu/news/20150501-furcsa-valookot-talalt-egy-no-szerinte-a-ferje-verfarkas.htmlFurcsa okot talált a válásra a román Ana Kovacs. Szerinte a férje titokban vérfarkas. NewsThinkstockÉletfogytiglanra ítélték Malala támadóithttp://www.life.hu/news/20150430-eletfogytiglani-bortonbuntetesre-iteltek-malala-juszufzai-tamadoit.htmlEgy észak-nyugat pakisztáni bíróság 10 férfit ítélt börtönre az oktatási jogokért küzdő, Nobel-békedíjas lány fejbelövéséért.News--Ki ez a dögös szőke színésznő?http://www.life.hu/news/20150501-megan-fox-szoken-hodit.htmlÚj dögös, szőke csillag tűnt fel Hollywood egén? Vagyis várjunk csak! Olyan ismerős az arca...NewsNorthfotoDobó Kata rászorulókon segít http://www.life.hu/news/20150429-dobo-kata-raszorulokon-segit.htmlDobó Kata ruhákkal, játékokkal segít a rászoruló gyerekeken és felnőtteken. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.