Fel lehet kötni a gatyát! Hétfőn kezdődnek az érettségik

Forrás: Thinkstock -
Hajdú Steve érettségi 2015 Fodor Zsóka érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdu Steve trükkel érettségizett le, de Fodor Zsóka például úgy szerzett diplomát, hogy sosem érettségizett. A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek hétfőn az idei érettségi vizsgák.

A két hazai híresség példája ugyanakkor biztosan nem nyújt vigaszt annak a mintegy 115 300 diáknak, akiknek június 26-ig kell számot adniuk a tudásukról.

Forrás: Thinkstock

A mostani egyébként a 22. vizsgaidőszak, a 2005-ben bevezetett új rendszerben, az érettségizők közül több mint 79 ezer végzős középiskolás szerezhet érettségi bizonyítványt. Rajtuk kívül még mintegy 36 300 diák tesz legalább egy vizsgatárgyból valamilyen fajta érettségit – írja az MTI.

Sok sikert kívánunk minden vizsgázónak!

Szívszorító! Meghalt a világhírű focista feleségehttp://www.life.hu/news/20150502-meghalt-rio-ferdinand-a-machester-united-egykori-focistajanak-felesege.htmlSzörnyű tragédia történt a világhírű focistának, a Manchester United egykori játékosának a családjában.News--Kis hercegnőnek örülnek a britek – Megszületett Katalin és Vilmos gyermekehttp://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegnonek-es-vilmos-hercegnek-kislanya-szuletett.htmlHosszú út vezetett a szülőszobáig, a feszült várakozásokat követően azonban ma délelőtt végre megszületett a legújabb királyi csemete: Katalin röpke két és fél óra alatt, 3,72 kilogrammal hozta világra pici lányát. Egyes források szerint a hercegné már ma elhagyhatja a kórházat újszülött gyermekével.News--Így ünnepel David Beckham a szülinapjánhttp://www.life.hu/news/20150502-david-beckham-40-eves-lett-majus-2-an-igy-unnepel-a-szulinapjan-victoria-beckhammel.htmlMa 40 éves a világ egyik legszexisebb labdarúgója, nők millióinak vágyálma, David Beckham. Lássuk, hogy ünnepli ezt a kerek évfordulót!News--A nap képe: Angela Merkel és a lemur l'amourhttp://www.life.hu/news/20150502-angela-merkel-nemet-kancellar-lemurral-fotozkodott.htmlSzívet melengető kép készült napjaink egyik legbefolyásosabb nőjéről, Angela Merkelről, a német kancellárról.News--Egy idős férfit gázolt halálra a villamoshttp://www.life.hu/news/20150430-halalra-gazolt-a-villamos-budapesten-egy-idos-ferfit.htmlHalálra gázolt egy idős férfit a villamos a főváros X. kerületében, a Jászberényi úton - közölte a rendőrség a honlapján.NewsThinkstockÚjabb díjat nyert az On The Spot - ezúttal Chicagóbanhttp://www.life.hu/news/20150423-on-the-spot-dijat-nyert-chicagoban-cseke-eszter-es-s-takacs-andras-silver-plaque-dijat-nyert.htmlSilver Plaque (Ezüst Plakett) díjat nyert a Chicagói Nemzetközi Filmfesztivál televíziós versenyében az On The Spot amazóniai filmje – közölte az MTVA.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.