Hurrá! Kedden már akár 30 fok is lehet

Forrás: Thinkstock -
időjárás nyár 2015 előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi jó hírek a jövő hét időjárásával kapcsolatban.

Hétfőn a legtöbb helyen átmenetileg felszakadozik, vékonyodik majd a felhőzet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a déli országrészben élénkül meg a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 19 és 26 fok között valószínű, de északkeleten 1-2 fokkal hűvösebb is lehet.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kedden a Dunántúlon napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, másutt délelőtt erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől lassan csökken a felhőzet. Eleinte a Dunától keletre elszórtan, délután már csak északkeleten és csak helyenként valószínű kisebb eső, zápor. A délnyugati szél délnyugaton élénk lesz, néhol meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 25 és 30, északkeleten 20 és 24 fok között alakul.

Ha kíváncsi vagy a lakhelyeden várható időjárásra, az Origo Időjárás oldalán megnézheted a részleteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.