Így fog kinézni a királyi bébi? Elkészült Charlotte hercegnő jövőbeli portréja

Forrás: AFP -
portré Katalin hercegné grafikus Vilmos herceg arckép Charlotte hercegnő megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai törvényszéki grafikus még azelőtt elkészítette Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének arcképét, mielőtt még megszülethetett volna. Mutatjuk.

Még meg sem született a kis Charlotte hercegnő, egy amerikai törvényszéki grafikus, bizonyos Joe Mullins gondolt egy merészet, és elkészítette Katalin hercegné és Vilmos herceg nemrég született második gyermekének portréját. A képért kattints ide!

A washingtoni művész egy számítógépes program segítségével gyúrta egybe a herceg és hercegné arcvonásait, így mutatva meg, hogy fog kinézni pár év múlva a brit trón negyedik várományosa, akiben főként Katalint ismerhetjük fel: szív alakú arca, bőrszíne és híresen gyönyörű haja miatt olyan, akár a hercegné apró kis hasonmása!

Már most milliókat ér Charlotte hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150505-charlotte-hercegno-mar-most-milliokat-hozhat-a-brit-gazdasagnak.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke, aki a Charlotte Elizabeth Diana nevet kapta, igazi gazdasági fellendülést hozhat az Egyesült Királyságnak.News--Miért nézett ki olyan tökéletesen a szülés után pár órával Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20150504-katalin-hercegne-tokeletes-megjelentesen-a-szules-utan-par-oraval-egy-komplett-csapat-dolgozott.htmlAmióta napvilágot látott az a bizonyos fotó, amelyen Vilmos herceg és az órákon át tartó vajúdás után is tökéletesen festő Katalin hercegné bemutatta újszülött kislányát, a hercegkisasszonyon kívül mindenki csak egy dologra volt kíváncsi: miért néz ki ennyire természetellenesen jól Katalin?Trend--Nem állnak meg kettőnél! Még több gyereket szeretne Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150423-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-meg-tobb-gyereket-terveznek.htmlA hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith elhintette: ha most nem születik kislánya a párnak, később még megvan rá az esélye, hiszen unokahúgáék még további kistestvéreket terveznek György hercegnek!Család--Harry herceg máris üzent újszülött unokahúgánakhttp://www.life.hu/csalad/20150503-harry-herceg-maris-uzent-ujszulott-unokahuganak-katalin-es-vilmos-lanyanak.htmlA HollywoodLife úgy tudja, Vilmos azonnal felhívta az öccsét az örömhírrel, és elújságolta, hogy a hétvégén megszületett a kislánya. Harry, aki jelenleg Ausztráliában vesz részt az SAS kiképzésén, már alig várja, hogy hazatérjen, és láthassa az unokahúgát.Család--Körkefe, korrektor a szülőszobán? Menjünk neki együtt Katalin hercegnőnekhttp://www.life.hu/intim/20150504-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-lanya-szombaton-szuletett-meg-maris-tamadjak.htmlAzt persze sejtettük, hogy Katalin szülése és a kis hercegkirálykisasszony (a kommentekbe biztosan bekerül majd, hogy ilyen szó nincs) világra jötte nem csak az adott napra lát el minket írni- és olvasnivalóval. Mint ahogy az ivásra, a támadásra is igen könnyű okot találni, így pedig egyáltalán nem meglepő, hogy Vilmos neje máris kapja az ívet. Kicsit van kabát, nincs kabát, van sapka, nincs sapka érzésünk van a dologgal kapcsolatban, de legalább addig is van miről írni...Intim--Ki ül a trónra? Károly vagy Vilmos?http://www.life.hu/csalad/20150412-vajon-atadja-vilmosnak-a-tront-erzsebet-kiralyno-vagy-hivatalosan-karoly-lesz-a-kiralyno-utodja.htmlCsaknem egyenlő arányban megosztott a brit közvélemény abban a kérdésben, hogy II. Erzsébet királynőt elsőszülött fia, Károly trónörökös, vagy Károly idősebb fia, Vilmos herceg kövesse-e majd trónon.CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.