Egy hajléktalant gázolt el a filmsztár

Forrás: Facebook/Salman Khan -
gázolás hajléktalan Salman Khan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cserbenhagyással gázolt el a bollywoodi híresség, Salaman Khan öt embert 2002-ben. Most született ítélet az ügyben.

Salaman Khan 2002 szeptemberében gázolt halálra egy járdán alvó hajléktalant a terepjárójával. Elvesztette uralmát az autó felett, öt földön fekvő emberen hajtott át a kéttonnás terepjáróval.

Forrás: Facebook/Salman Khan

Ki sem szállt az autóból, cserbenhagyta áldozatait. Állítása szerint nem ő vezetett, még a sofőrt is rávette, vallja ő is ezt, de a szemtanúk cáfolják a sztár és a sofőr vallomását.

A bíróság most kimondta, hogy a közel 100 filmből ismerős Khan bűnös, öt év börtönbüntetést kapott.

Megszüntetik a Germanwings légitársaságothttp://www.life.hu/news/20150507-megszunik-a-germanwings-legitarsasag.htmlNovemberig még bárki utazhat a Germanwings járataival, azt követően ugyanis megszűnik a légitársaság, melynek Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát szándékosan vezette a halálba pár hónapja Andreas Lubitz, másodpilóta. NewsOrigoVigyázat! Gyilkos vírus érkezik!http://www.life.hu/news/20150507-nagyon-durva-virust-fejlesztettek-ki-amely-teljesen-tonkreteszi-szamitogepet.htmlPusztító vírust sikerült kifejleszteniük a vírusíróknak. A kártevő öngyilkos merényletet indít a számítógép ellen, ha észreveszi hogy kutatnak utána. NewsOrlando Bloomnak azt jósolták az orvosok, hogy többet nem fog tudni járnihttp://www.life.hu/news/20150506-orlando-bloom-szinesznek-azt-josoltak-az-orvosok-hogy-tobbet-nem-fog-tudni-jarni.htmlA színész 21 éves korában három emeletnyi magasságból zuhant le egy tetőről. Az orvosok akkor azt mondták: nagy eséllyel nem fog tudni járni többet.News--Anna Wintour tartotta rettegésben Kim Kardashiant, ezért nem szelfizetthttp://www.life.hu/news/20150506-kim-kardashian-anna-wintour-miatt-nem-szelfizett-a-2015-os-met-galan.htmlA valóságshow-sztár nem mert ellent mondani a Vogue rettegett főszerkesztője kérésének, amely szerint a Met-gálán tilos az önfotózás és a közösségi média használatának bármilyen formája.News--Véletlenül kokainoztak a kajakosok?http://www.life.hu/news/20150506-csipes-tamara-es-dombvari-bence-kajakosok-veletlenul-kokainoztak.htmlÁllítólag véletlenül került kokain Csipes Tamara és Dombvári Bence szervezetébe, akiknek egy buliban önthették a szert az italukba úgy, hogy a sportolók nem is tudtak róla. News--Döbbenetes! Terhességi tünetnek diagnosztizálták az orvosok a rákothttp://www.life.hu/news/20150506-terhessegi-tuneteknek-diagnosztizaltak-az-orvosok-a-rakot.htmlErős görcsöktől és hányingertől szenvedett második terhessége alatt Samantha Beaven, akiről később kiderült, méhnyakrákja van.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.