Snoop Dogg kutyája menőbb, mint bárki más közülünk

Forrás: Instagram/Juelz Broadus -
kutya Snoop Dogg bulldog Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bemutatjuk Juelz Broadust, a kutyajó életet élő francia bulldogot, akit nagyon szeret híres gazdája, és mindezt egy külön Instagram-oldalon be is mutatja a földi halandóknak.

Akárcsak Snoop Doggot, úgy Juelz Broadust is imádják a nők.

Forrás: Instagram/Juelz Broadus

Szívesen hallgatja imádott gazdija zenéjét.

Forrás: Instagram/Juelz Broadus

Ezt a tekintetet elnézve pedig nem csodálkozunk, hogy körülbelül 7000-en követik mindennapjait Instagramon.

Forrás: Instagram/Juelz Broadus
Ilyen macska nincs is - Ruby imádja a vizethttp://www.life.hu/news/20150215-ruby-macska-nem-fel-a-viztol-imad-uszni.htmlAz köztudott, hogy a macskák gyűlölik a vizet, de mi mégis találtunk egy olyat, aki odavan érte. Irtó édes. NewsOrigoFurcsa pár - A kutya legjobb barátja egy kis patkányhttp://www.life.hu/news/20150508-a-kutya-legjobb-baratja-egy-kis-patkany.htmlOsiris, a 3 éves holland juhászkutya keverék és a 3 éves Riff Ratt, a patkány, mióta csak ismerik egymást, legjobb barátok. News--43 évesen nagypapa lett Snoop Dogghttp://www.life.hu/csalad/20150115-snoop-dogg-nagypapa-lett-megszuletett-legidosebb-fia-kisfia-zion.htmlSnoop Doggból Snoop papa: a rapper Instagramján üdvözölte legidősebb gyermeke kisfiát, Ziont.Család--Itt a kék-fekete, arany-fehér ruha utódja - Merre megy a macska?http://www.life.hu/news/20150410-merre-megy-a-macska-a-kepen-vita.htmlÉpp, hogy a világ túltette magát az kék-fekete vagy arany-fehér ruha vitáján, itt az újabb megosztó kérdés. Merre megy a macska? NewsThinkstock45 kiló kutyakakit távolítottak el a sztárok kedvenc üdülőhelyérőlhttp://www.life.hu/news/20150504-45-kilo-kutyakakit-tavolitottak-el-aspenbol.htmlDurva! Önkéntesek távolítottak el a világsztárok kedvenc téli üdülőhelyéről, Aspenből és a Smugglers Mountainről 45 kiló kutyaürüléket. NewsThinkstockDebreczeni Zita Gianni kuktája lett - Cuki fotóhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-debreczeni-zita-modell-szerelmesen-fozicskezett-parjaval-gianni-etteremtulajdonossal-olaszorszagban.htmlA modell és párja, az étteremtulajdonos Gianni, éppen Olaszországban romantikáznak, ahol Zita főzőleckéket vesz szerelmétől – hát nem cukik?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.