Cristiano Ronaldo még soha nem volt ennyire jófej: Éves fizetésének felét Nepálba küldte

Forrás: AFP -
adomány földrengés pénz Cristiano Ronaldo katasztrófa Nepál segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világklasszis focista rengeteg pénzt adományozott a nepáli földrengés károsultjainak megsegítésére. Teljesen odavagyunk.

C. Ronaldo a Save the Children alapítványon keresztül 7 millió eurót (körülbelül 2 milliárd forintot) juttatott el a nepáli természeti katasztrófa túlélőinek - tájékoztat a Daily Mail.

Forrás: AFP

Külön érdekesség, hogy ez az összeg a Real Madrid csapattól kapott éves fizetésének közel a fele. Ennek tudatában még csodálatosabb Ronaldo tette.

Nem érkeznek meg a Nepálnak szánt pénzek

Az ENSZ által Nepál számára kért pénzadományok töredéke érkezett be a földrengés sújtotta himalájai ország számára - közölte pénteki sajtótájékoztatóján a világszervezet nepáli főmegbízottja. Az ENSZ Gyermekalapja pedig megállapította, hogy legalább 950 ezer nepáli gyerek nem fog tudni újra iskolába járni, ha nem sikerül sürgősen nagy számban ideiglenes osztálytermeket kialakítani. A témáról itt írt az Origo.
Hamar vége lesz a jó időnek: Használd ki!http://www.life.hu/news/20150509-idojaras-hamar-vege-lesz-a-jelenlegi-jo-idonek.htmlIdőjárásunkat szombat délutánig egy gyenge köztes gerinc határozza meg, majd estefelé nyugat felől egy teknő közelíti meg térségünket. Az előbbi légköri objektum napos, csapadékmentes idővel jár, de a teknő közeledése egyre több gomolyfelhőt jelent majd: szombat délutántól záporok, zivatarok is kialakulhatnak.NewsThinkstockGyász! Elhunyt az ABBA basszusgitárosahttp://www.life.hu/news/20150509-elhunyt-rutger-gunnarsson-az-abba-egyuttes-osszes-lemezen-jatszo-basszusgitaros.htmlRutger Gunnarsson 69 éves volt.News--David Letterman nyugdíjba vonul, Tina Fey ezért kitette, amit lehetetthttp://www.life.hu/news/20150508-david-letterman-nyugdijba-vonult-tina-fey-ezert-kitette-amit-lehetett.htmlA neves tévés, David Letterman, aki több mint négy évtizede van a pályán és több mint harminc éve vezet beszélgetős műsorokat, hamarosan nyugdíjba vonul: május 20-án kerül adásba az utolsó vele felvett Late Show.News--Csillagot kapott a dögös Sofia Vergara: Így ünnepelt!http://www.life.hu/news/20150508-sofia-vergara-szineszno-csillagot-kapott-los-angelesben-a-hiressegek-setanyan.htmlHatalmas megtiszteltetés érte a 42 éves Sofiát, akinek egyre csak duzzad a lombikbotránya, mivel exvőlegénye csak a hírnév miatt akar gyereket tőle.News--Brooklyn Beckham felrobbantotta a Twitterthttp://www.life.hu/news/20150508-brooklyn-beckham-letrehozott-egy-twitter-profilt.htmlNéhány nappal azután, hogy David Beckham létrehozta Instagram proflját, Brooklyn Beckham regisztrált a Twitterre. Egy óra alatt 20 ezer követőt sikerült összeszednie.News--200 szegedi diák kapott ételmérgezésthttp://www.life.hu/news/20150508-200-szegedi-diak-kapott-etelmergezest.htmlEgy szegedi általános iskolában nagyjából 200 gyerek betegedett meg. Hányásos, hasmenéses tüneteik alapján ételmérgezésre gyanakodnak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.