Lezuhant egy repülőgép Spanyolországban

zuhanás Spanyolország repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Airbus A400M típusú katonai repülőgép a sevillai San Pablo repülőtértől másfél kilométerre zuhant le.

Nem sokkal a felszállás után zuhant le az a repülőgép, amely egy tesztrepülést készült végrehajtani - tájékoztat a BBC-re hivatkozva az Origo.

A lezuhant gép roncsai, Sevilla Forrás: AFP/Cristina Quicler

Lapinformációk szerint a gép fedélzetén tíz ember tartózkodott, de az állapotukról egyelőre nem érkeztek hírek.

Cristiano Ronaldo még soha nem volt ennyire jófej: Éves fizetésének felét Nepálba küldtehttp://www.life.hu/news/20150509-cristiano-ronaldo-rengeteg-penzt-adomanyozott-a-nepali-foldrenges-karosultjainak.htmlA világklasszis focista rengeteg pénzt adományozott a nepáli földrengés károsultjainak megsegítésére. Teljesen odavagyunk.News--Hamar vége lesz a jó időnek: Használd ki!http://www.life.hu/news/20150509-idojaras-hamar-vege-lesz-a-jelenlegi-jo-idonek.htmlIdőjárásunkat szombat délutánig egy gyenge köztes gerinc határozza meg, majd estefelé nyugat felől egy teknő közelíti meg térségünket. Az előbbi légköri objektum napos, csapadékmentes idővel jár, de a teknő közeledése egyre több gomolyfelhőt jelent majd: szombat délutántól záporok, zivatarok is kialakulhatnak.NewsThinkstockGyász! Elhunyt az ABBA basszusgitárosahttp://www.life.hu/news/20150509-elhunyt-rutger-gunnarsson-az-abba-egyuttes-osszes-lemezen-jatszo-basszusgitaros.htmlRutger Gunnarsson 69 éves volt.News--David Letterman nyugdíjba vonul, Tina Fey ezért kitette, amit lehetetthttp://www.life.hu/news/20150508-david-letterman-nyugdijba-vonult-tina-fey-ezert-kitette-amit-lehetett.htmlA neves tévés, David Letterman, aki több mint négy évtizede van a pályán és több mint harminc éve vezet beszélgetős műsorokat, hamarosan nyugdíjba vonul: május 20-án kerül adásba az utolsó vele felvett Late Show.News--Csillagot kapott a dögös Sofia Vergara: Így ünnepelt!http://www.life.hu/news/20150508-sofia-vergara-szineszno-csillagot-kapott-los-angelesben-a-hiressegek-setanyan.htmlHatalmas megtiszteltetés érte a 42 éves Sofiát, akinek egyre csak duzzad a lombikbotránya, mivel exvőlegénye csak a hírnév miatt akar gyereket tőle.News--Brooklyn Beckham felrobbantotta a Twitterthttp://www.life.hu/news/20150508-brooklyn-beckham-letrehozott-egy-twitter-profilt.htmlNéhány nappal azután, hogy David Beckham létrehozta Instagram proflját, Brooklyn Beckham regisztrált a Twitterre. Egy óra alatt 20 ezer követőt sikerült összeszednie.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.