Ne számíts sok jóra, ami a jövő heti időjárást illeti

eső tavasz vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap sok lesz a felhő és zápor is előfordul. Aztán jövő hét elején átmeneteileg kisüt a nap, de úgy tűnik, hétvégére ismét fázni fogunk.

Vasárnap nyugaton változóan, keleten erősen felhős lesz az ég. Utóbbi tájakon szórványosan alakul ki zápor, zivatar. Az ÉNy-i szél sokfelé lesz erős, nyugaton viharos. 22 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Hidegfronti hatás várható.

Forrás: MTI/Varga György

Hétfőn túlnyomóan napos idő lesz, csak keleten jelennek meg gomolyfelhők az égen. Minimális az esélye zápornak. A friss reggelt 20 fok körüli délután követi. Kedden napos, fátyolfelhős, kellemesen meleg idő lesz. 22-27 fok körül alakul a hőmérséklet. Szerdán a napsütés mellett főleg délután növekszik meg a felhőzet. Elszórtan számíthatunk záporra, zivatarra. Megerősödik az ÉNy-i szél. Csütörtökön már felhős időre van kilátás, sokfelé záporral, zivatarral. Mérséklődik a nyárias meleg és péntekre borús, esős, szeles időt jósolnak a meteorológusok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.