Oláh Ibolya boldog párkapcsolatban él barátnőjével - és külföldön képzeli el az életét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Oláh Ibolya párkapcsolat költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya dolgozik a lemezén, sétál és bulizik az aktuális párjával. És persze a jövőjét tervezi, mint kiderült, külföldön.

"Simán mennék. Portugáliába. Nagyon-nagyon jó kis hely, izgalmas emberekkel, akik színesek és nyitottak. Nem feltétlenül énekelni mennék, hanem ki is költöznék. Több tervem van, még kigondolom, hogy mihez kezdjek" - mondta a Borsnak adott interjújában Oláh, akiről az a hír járja, hogy nem könnyű vele dolgozni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az a típus vagyok, aki őszintén megmondja, ha valami nem tetszik. Mások nem mondják ki a véleményüket. Én ilyen vagyok. Az elején rutintalanul mozogtam ebben a világban, erre azt mondták: hát igen, kezelhetetlen az Oláh Ibolya. Én viszont nem szeretem, ha rángatnak. Azt szeretem, ha elmondják, mi történik körülöttem, és ez nem volt soha."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.