betegszállító Berettyóújfalu halott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részeg betegszállítók elejtettek egy halottat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban szombat hajnalban. 

Muraközi Zoltán, a kórház főigazgatója az eset körülményeiről az MTI-nek azt nyilatkozta, hogy a két ügyeletes betegszállítónak hajnali két órakor kellett volna az egyik krónikus osztályon elhunyt beteget a halottasházba vinni, de ők annyira ittasak voltak, hogy elejtették a holttestet.

Forrás: Thinkstock

Az RTL Klub vasárnap esti híradójában számolt be az esetről. Úgy tudják, a két férfi előbb egy még életben lévő beteget próbált a hordágyra tenni és a halottasházba vinni, de időben rájöttek a tévedésre.

A betegszállítók elejtették a 81 éves férfi holttestét. Az esetet a nővérek azonnal jelentették az ápolási igazgatónak - mondta a főigazgató, aki az ápolási igazgatóval együtt azonnal a kórházba ment. Megszondáztatták a betegszállítókat, az eredmény pozitív volt, tehát ittasak voltak.

A holttest megsérült, a két betegszállítót azonnal felfüggesztették, hétfőn minden bizonnyal megszüntetik a munkaviszonyukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.