rehabilitáció Corinna Schumacher Schumacher Michael Schumacher ápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas vagyonokat költ a Schumacher család az egykori F1-es pilóta ápolására. Mivel úgy hírlik, Michael Schumacher sosem fog teljesen felépülni, felesége, Corinna elkezdte felszámolni a család ingatlanjait, hogy finanszírozni tudja férje rehabilitációját. 

Vajon már nem bízik férje felépülésében Corinna Schumacher, ezért árulja azokat az ingatlanokat, ahol a legboldogabb pillanatokat töltötte együtt a család?

Forrás: NORTHFOTO/Lafabregue Romain

Corinna ugyanis tovább folytatja a családi ingatlanok felszámolását: ahogyan arról korábban már beszámoltunk, Michael Schumacher felesége már túladott a 25 milliós magánrepülőgépükön és norvégiai üdülőjükön, most pedig a meribeli üdülőt is eladhatja. Köztudott, hogy Michael Schumacher onnan indult a végzetes síelésre, ahol balesetet szenvedett - írja a Bunte című német lap.

Érdekes, hogy ezzel szemben az egykori F1-es pilóta menedzsere a napokban úgy nyilatkozott: Schumacher állapota egyre javul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.