Mihalik Enikő kislány gyermekkor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy az egyik legsikeresebb magyar modell ma lett 28 éves? Isten éltessen, Enikő!

Azt már jól tudjuk, milyen édes kislány volt Mihalik Enikő: a magyar topmodell legutóbb karácsonykor nosztalgiázott egy bájos gyermekkori fotóval. A Victoria's Secret kifutóját is meghódító Enikő ezúttal a születésnapja alkalmából osztott meg magáról egy jó néhány évvel ezelőtt készült, fekete-fehér képet, amellyel nehezen tudunk betelni, annyira cuki!

Forrás: Instagram/Mihalik Enikő

Pálcikalányból topmodell: Mihalik Enikő

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra interjúját a magyar topmodellel ide kattintva olvashatod.
Mihalik Enikő smink nélkül is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20150407-mihalik-eniko-smink-nelkul-fotozkodott.htmlA modellek és a celebek sem híresek arról, hogy smink nélkül mutogatnák magukat. A gyönyörű magyar modell azonban így is bevállal egy-egy fotót – és milyen jól teszi.Trend--Van-e gyönyörűbb Mihalik Enikőnél?http://www.life.hu/trend/20150422-mihalik-eniko-megint-gyonyoru-fotot-posztolt-magarol.htmlA magyar modell szerencsére rendesen posztolgat az Instagram oldalára, így napról napra gyönyörködhetünk Enikő látványában.Trend--Mihalik Enikő is bevette a milánói divathét kifutójáthttp://www.life.hu/trend/20150227-mihalik-eniko-a-2015-os-milanoi-divathet-moschino-es-maxmara-divtbemutatojan-szerepelt.htmlA magyar szépség a Moschino és a MaxMara divatshow-ján lejtett végig.TrendOrigoMihalik Enikőnek még a bajusz is jól állhttp://www.life.hu/trend/20150404-mihalik-eniko-magyar-szupermodell-vicces-foton-pozol.htmlA magyar szupermodell újabb fotóval örvendeztette meg a rajongóit. Meg kell hagyni, Enikő nemcsak gyönyörű, de vicces is!Trend--Palvin Barbi Mihalik Enikővel folytatja a tombolásthttp://www.life.hu/trend/20150421-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-modellek-egyutt-buliztak-parizsban.htmlKedvenc magyar modelljeink, Mihalik Enikő és Palvin Barbi együtt buliztak Párizsban.Trend--Wow! Falatnyi felsőben, melltartó nélkül fesztiválozik Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20150411-falatnyi-felsoben-fesztivalozik-mihalik-eniko-a.htmlA Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, nem messze Indio várostól. Az évek során a legmenőbb amerikai zenei rendezvénnyé nőtte ki magát, két éve pedig már nemcsak egy, de két hétvégén át bulizhatnak az ide látogatók. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.