Károlyt és Vilmost is megölte volna egy fanatikus, hogy Harry ülhessen a trónra

Forrás: AFP/John Stillwell -
elfogás vád király Egyesült Királyság Károly herceg robbanóanyag uralkodó Vilmos herceg terrorcselekmény megölés bíróság Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfogták azt a férfit, aki a brit királyi család két trónörököse ellen tervezett merényletet azért, hogy a vörös hajú Harry herceg lehessen a király.

Terrorcselekmény vádjával állították bíróság elé Mark Colborne-t, aki a brit trón két várományosának, Károly hercegnek és Vilmos hercegnek a megölését tervezte – írja a The Telegraph.

Forrás: AFP/John Stillwell

A 37 éves szélsőjobboldali fanatikust féltestvére adta fel a rendőrségen, miután vegyi anyagokat és gyűlölködő feljegyzéseket talált a család southamptoni otthonában. Ezekben a dokumentumokban többek között az állam iránti mélységes ellenszenvét taglalta Colborne, továbbá, hogy vörös haja miatt úgy érzi, a társadalom peremére szorult, ezért is ültetné a szintén vörös hajú Harry herceget az Egyesült Királyság trónjára – miután apjával, Károllyal és Vilmossal is végzett.

A depresszióban szenvedő Colborne robbanószerek és mérgek után is kutatott az internetet, hogy tettét véghezvigye. A férfi tagadta a vádakat, ügye tovább folytatódik.

Így fog kinézni a királyi bébi? Elkészült Charlotte hercegnő jövőbeli portréjahttp://www.life.hu/news/20150505-igy-fog-kinezni-a-kis-charlotte-hercegno-egy-torvenyszeki-grafikus-szerint.htmlEgy amerikai törvényszéki grafikus még azelőtt elkészítette Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermekének arcképét, mielőtt még megszülethetett volna. Mutatjuk.NewsAFPÍme, a jóízlés elleni merénylet netovábbjahttp://www.life.hu/bulvar/20140720-vv-krisztian-rozsakat-tetovaltatott-a-hatara.htmlEgész rózsakertet tetováltatott a hátára VV Krisztián. A hajdúnánási ValóVilág-szereplő fotója láttán levegő után kapkodtunk. Atyaég!TV + BulvárOrigoKatalin hercegnő és Vilmos herceg Sarolta hercegnővel sétáltak - vagy mégsem?http://www.life.hu/news/20150511-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-imitatorok-setaltak-angliaban.htmlKatalin hercegné és Vilmos herceg Primrose Hillben sétálgattak, és szelfiztek a járókelőkkel. Legalábbis a rövidlátók szerint. Aki közelebbről megnézte őket, rájött, hogy ez bizony nem teljesen igaz. NewsNorthfotoKiderült, miért vágyott lányunokára Károly herceghttp://www.life.hu/csalad/20150511-karoly-herceg-elarulta-miert-vagyott-lanyunokara.htmlA herceg már korábban is elárulta, nagyon szeretné, ha fiának, Vilmos hercegnek és menyének, Katalin hercegnének kislánya születne. Most bevallotta, miért!Család--Megmutatta a monacói ikreket Charlene és Albert herceg - tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150510-megmutatta-a-monacoi-ikreket-charlene-es-albert-herceg-tunderi-foto.htmlMár alig vártuk, hogy születésük után láthassuk a monacói ikreket. Albert herceg és bájos felesége, Charlene először akkor mutatták meg a gyerekeket a nagyvilágnak, mikor azok majdnem egy hónaposak voltak. Aztán sokáig ismét semmi... Mostanáig.CsaládAFPItt az első fotó a királyi csöppségről! http://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat.htmlBemutatták a királyi csemetét! Megvan az első fotó a ma született brit hercegnőről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.