Küldj pukit befőttes üvegben!

fing puki bosszantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felbosszantott a főnök? Idegesít a szomszéd? Már megint beszólt az ismerősöd? Küldj nekik pukit befőttes üvegben! 

Míg eddig a csillámporral bosszantás volt menő, úgy most bárki bélgázzal lepheti meg ellenségeit. A pukit befőttes üvegben, futár szállítja a tisztelt címzettnek, ajándékkártyát is tehet hozzá a feladó.

A puki-paletta nagyon színes: lehet puffadásból eredő, különböző ételek mellékhatásaiból származó bélgázt is küldeni, sőt elvileg a szagoknak is vannak fokozatai az alig érezhetőtől egészen a csípős szagúig.

10 dollár mindössze a kedves befőttes üveg ára.

Fantasztikus találmány! Megvan az átlátszó kávé receptjehttp://www.life.hu/news/20150513-fantasztikus-talalmanyra-bukkantunk-feltalaltak-az-atlatszo-kave-receptjet.htmlEgy szlovák férfi megalkotta az átlátszó kávé titkos receptjét. Ezentúl vége a jó feketéknek?News--Károlyt és Vilmost is megölte volna egy fanatikus, hogy Harry ülhessen a trónrahttp://www.life.hu/news/20150513-karoly-herceg-es-vilmos-herceg-megoleset-tervezte-egy-fanatikus-hogy-harry-legyen-a-kiraly.htmlElfogták azt a férfit, aki a brit királyi család két trónörököse ellen tervezett merényletet azért, hogy a vörös hajú Harry herceg lehessen a király.News--Elaludt a miniszter, Kim Dzsongun kivégeztettehttp://www.life.hu/news/20150513-kivegeztek-az-eszak-koreai-vedelmi-minisztert-mert-elaludt.htmlHazaárulás vádjával kivégezték észak-korea védelmi miniszterét. Az indok szinte hihetetlen: elaludt egy olyan rendezvényen, ahol jelen volt az ország vezetője, Kim Dzsongun.News--Pihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról http://www.life.hu/news/20150512-pihenget-a-padon-a-foka-igy-alszik-egy-cuki-oroszlan-bebifoka.htmlMit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát.News--Megtaláltuk a legdrágább gyógyszeres dobozt - ki nem találnád, kié volthttp://www.life.hu/news/20150512-megtalaltuk-a-legdragabb-gyogyszeres-dobozt-ami-elvis-presley-lakasaban-talaltak-halala-utan.htmlElvis Presley utolsó fájdalomcsillapító piruláinak üres doboza került kalapács alá és szinte azonnal el is kelt.News--A nap menősége: Itt az első hintólimóhttp://www.life.hu/news/20150512-hintolimuzin-elado-auto.htmlHampupőke és a tökhintója már a múlté. Sokkal vagányabb a miskolci hintólimó. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.