Ez a férfi teljesen a Jóbarátok sorozat világában él

élet Jóbarátok videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Úgy próbálom kezelni a feleségemet, mint Monica Chandlert. Sokat tanultam Chandlertől" -kezdi a kínai férfi, aki teljesen átéli a Jóbarátok című sorozatot. 

Mikor első szerelme elhagyta Tu Hszint, barátai ajánlották neki a Jóbarátok című sorozatot gyógyírként. Mostanra már ő az, aki másoknak ajánlja.

De Tu nem állt meg a sorozat minden évadjának többszöri megnézésénél, belőle sokkal többet váltott ki a kultikus sorozat. Egy pekingi toronyház hatodik emeletén építette meg a Central Perköt, a Jóbarátok híres kávézóját. Minden részletre figyelt a fanatikus. Lakását is a Chandler-Joey lakás mintájára rendezte be, ami természetesen nagyon közel van a kávézóhoz. Persze elsőre kitalálnád, hogy hívják kisfiát. Bizony, Joey. A kisfiú már idézni is tud a szereplőtől, akiről nevét kapta.

Hatalmas forma, nézd meg a videót!

Még nincs vége: újabb égszakadások várhatóak http://www.life.hu/news/20150514-a-varhato-idojaras-a-het-masodik-feleben-eso-zapor-es-zivatar.html Nem érdemes eltenni az esőkabátokat! A következő napokban is tartogat még néhány meglepetést az időjárás. News -- Nem létezik látte máccsiátó! - Ezeket az ételeket, italokat kérik hibásan a vendégek http://www.life.hu/news/20150513-ezeket-az-eteleket-italokat-kerik-hibasan-a-vendegek.html Az éttermekbe, bárokba, kávézókba érkező vendégek közül sokan teljesen rosszul ejtik ki egyes idegen nevű ételek, italok nevét. Összeszedtük a leggyakoribb hibákat, hogy ne te legyél az a vendég, akinek az ekszpresszóján vagy a gnoccsiján röhög a fél személyzet. News Thinkstock Kisiklott egy személyvonat Philadelphiában http://www.life.hu/news/20150513-kisiklott-egy-szemelyvonat-philadelphiaban.html Kisiklott egy személyszállító vonat kedd este az egyesült államokbeli Philadelphia északi részén, a polgármester tájékoztatása szerint legalább öten életüket vesztették, több tucatnyian megsérültek, mintegy 60 embert kórházba kellett szállítani, hat sérültnek válságos az állapota. News Hűha, óriási melleket kapott a Trónok Harca sztárja http://www.life.hu/news/20150513-emilia-clarke-a-tronok-harca-sztarja-hatalmas-melleket-kapott-a-terminator-5ben.html A Trónok harca nagyon szexi khaleesi-jét, Emilia Clarke-ot mintha kicsit túlphotoshopolták volna a Terminátor 5 filmplakátján. News Origo Pihenget a padon a fóka - cuki lesifotó Galapagosról http://www.life.hu/news/20150512-pihenget-a-padon-a-foka-igy-alszik-egy-cuki-oroszlan-bebifoka.html Mit tehet egy álmos cukiság, ha éppen az utcán fárad el, hát leheveredik egy padra és kipiheni magát. News -- Jön a vihar jégesővel! - Riasztást adtak ki http://www.life.hu/news/20150512-az-orszagos-meteorologiai-szolgalat-az-mti-hez-kedden-eljuttatott-veszelyjelzeseben-azt-irta.html A szerdán várható heves zivatar és felhőszakadás veszélye miatt több megyére másod- és elsőfokú figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. News Fotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.