Még nincs vége: újabb égszakadások várhatóak

Forrás: Thinkstock -
eső zivatar felhő Országos Meteorológiai Szolgálat országrész ország hőmérséklet időjárás zápor fok Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem érdemes eltenni az esőkabátokat! A következő napokban is tartogat még néhány meglepetést az időjárás.

Csütörtökön a nap első felében főként az ország északi felén várható eső, helyenként intenzív záporeső és felhőszakadás is kialakulhat – írja az Origo az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése alapján.

Forrás: Thinkstock

A délutáni órákban a főként déli és északkeleti részeken kell esőkre és zivatarokra számítani. Többfelé megélénkülhet a szél. A legmagasabb hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul, estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken többfelé megvastagodik a felhőzet, esőre az ország délnyugati felében lehet számítani. A hőmérséklet jelentősen visszaesik: a legmagasabb 15 és 21 fok, a legalacsonyabb 4 és 14 fok között várható.

Divatozz esőben is!

Néhány jól megválasztott kiegészítő nem csupán a napodat, hanem az egész megjelenésedet is feldobhatja - még a vizes, nyirkos, latyakos időben is. A Life.hu divattipjeiértkattints ide!

Hétvégére már több napsütésben lehet részünk: szombaton már csak délelőtt számíthatunk egy-egy esőre, záporra, a nappali hőmérséklet 21 és 25 fok között, az éjszakai 9 és 14 fok között alakul. Több felhőre számíthatunk vasárnap, záporra és zivatarra azonban csak az ország északkeleti részén élőknek kell számítaniuk. A várható hőmérséklet 8 és 13, illetve 19 és 25 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.