Arccal vállalják szegénységüket a Facebookon a szociális ágazat dolgozói - Szégyenkeznek és félnek

Forrás: Facebook/Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete -
szociális dolgozó Facebook fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően alacsony fizetést kapnak a szociális ágazat dolgozói. Sokan megelégelték a hallgatást és a szégyenkezést – arccal vállalják szegénységüket a Facebookon.

Május 3-án indult, és mára több százan csatlakoztak az Állj ki magadért – Szociális Selfie mozgalomhoz.

Forrás: Facebook/Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete

A részt vevő szociális dolgozók – ápolónők, bölcsődei alkalmazottak, szociális munkások – fényképet töltenek fel magukról, amin végzettségüket, munkatapasztalataikat hasonlítják össze az ezért járó szegényes bérrel.

Az eredetileg szelfiakcióként meghirdetett kampányhoz sokan az arcukat sem adják. A fizetési lap mögé bújnak, vagy megvágott fotót küldenek be a Facebook-oldalon feltüntetett e-mail címre, ugyanis szégyenkeznek és félnek. A témáról bővebben az Origón olvashatsz.

Arcon lőtte egyéves húgát egy hároméves fiú az Egyesült Államokbanhttp://www.life.hu/news/20150516-arcon-lotte-egyeves-hugat-egy-haromeves-fiu-az-egyesult-allamokban.htmlArcon lőtte egyéves húgát egy hároméves fiú az Egyesült Államokban péntek délután - írja az MTI. NewsThinkstockMasszázzsal csábította a nőket a szexszélhámos a Facebookon - Az Origo rájött a csalásra, a férfi eltűnthttp://www.life.hu/news/20150516-masszazzsal-csabitotta-a-noket-a-szexszelhamos-a-facebookon.htmlMasszázs ígéretével próbált nőkkel ismerkedni a Facebookon egy középkorú férfi. Speciális szolgáltatást ígért, és az egyik lánynak azt írta, hogy a Honvédkórházban dolgozik, orvosszakértőként. Az Origo utánajárt a történetnek, a férfi eltűnt. NewsThinkstockEltemették Páll Mónikát, a fiatalon elhunyt színésznőthttp://www.life.hu/news/20150516-eltemettek-pall-monikat-a-fiatalon-elhunyt-szinesznot.htmlSzerettei, barátai, iskolatársai és volt kollégái búcsúztatták pénteken a Farkasréti temetőben Páll Mónikát. NewsOrigoPocsék idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150515-hetvegere-elromlik-az-idojaras.htmlBorús égbolt, eső, zápor. Ez várható a hétvégére.News--Katy Perry skorpiónasival ünnepelhttp://www.life.hu/news/20150515-katy-perry-skorpionasival-unnepli-vilagturnejanak-141-allomasat.htmlAz énekesnő éppen Bangkokban van, ahol világturnéjának 141. show-ját ünnepelte egy fincsi skorpiórágcsával.News--Megtaláltuk a legnagyobb hamburgert – ember legyen a talpán, aki ebbe beleharaphttp://www.life.hu/news/20150515-megtalaltuk-a-legmagasabb-hamburgert-nagyobb-mint-egy-kisgyerek.htmlAz Egyesült Királyság legmagasabb hamburgerét készítette el egy étteremtulajdonos – jó étvágyat!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.