Masszázzsal csábította a nőket a szexszélhámos a Facebookon - Az Origo rájött a csalásra, a férfi eltűnt

szex Facebook masszázs csaló jónimasszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Masszázs ígéretével próbált nőkkel ismerkedni a Facebookon egy középkorú férfi. Speciális szolgáltatást ígért, és az egyik lánynak azt írta, hogy a Honvédkórházban dolgozik, orvosszakértőként. Az Origo utánajárt a történetnek, a férfi eltűnt. 

Fiatal és érett nőknek kínált jónimasszázst egy férfi a Budapest XVII. kerület-Rákosmente nevű zárt Facebook-csoportban. Péntek reggel írta ki, hogy keresi a nőket, azonban a bejegyzés több csoporttagnak is gyanús lett. Ráadásul oldala hemzsegett az erotikus tartalmú üzenetektől is.

A szexszélhámos lebukásának történetét az Origón olvashatod el!
Forrás: Origo

Az Origo először csak követte a beszélgetést, de amikor a kommentelők és a posztoló társalgása kezdett veszekedésbe torkollni, a portál újságírója interjút kért a férfitól. Azt szerette volna megtudni, pontosan hogyan történik egy kezelés, van-e bármilyen papírja arról, hogy végezhet ilyen szolgáltatást, és azt is megkérdeztük tőle, eredményes-e ez a fajta ügyfélszerzés. Öt perccel a megkeresés után a jónimasszázsra toborzó bejegyzés eltűnt, nem sokkal később pedig már Gy. Viktor Antal nevű felhasználót sem lehetett megtalálni a közösségi oldalon, és a kórház sem ismer ilyen névre hallgató orvosszakértőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.