Tűz volt egy fővárosi szállóban

tűz szálló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tűz ütött ki a főváros VI. kerületében egy szállóban szombat este, a tűzoltók 62 embert kísértek ki a füsttel telített épületből - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, a Hegedű utcában egy háromszintes hostel egyik helyiségében keletkezett tűz, amelyet a tűzoltók eloltottak. A szállóból 62 embert a tűzoltók az utcára kísértek, közülük tizenkét embert füstmérgezés gyanújával a helyszínen vizsgálnak a mentőszolgálat munkatársai.

Gigaeper termett Japánban - Ekkorát még soha, sehol nem mértekhttp://www.life.hu/news/20150516-hatalmas-eper-termett-japanban.htmlMindeddig a legnagyobb eperet 1983-ban mérték, és 231 grammos volt. Ám most a kenti gyümölcsöt leelőzte egy japán rokon.NewsOrigoMásképp kell bejelentkezni a Gmailbehttp://www.life.hu/news/20150516-maskepp-kell-bejelentkezni-a-gmailbe.htmlMegújult a Google e-mail szolgáltatásának bejelentkező felülete, az újítással egyszerűbbé szeretnék tenni a felhasználók dolgát.News--Nincs túlélője a nepáli helikopterbalesetnekhttp://www.life.hu/news/20150516-penteken-megtalaltak-a-nepalban-eltunt-amerikai-helikopter-roncsait-a-csarikot-telepules-melletti.htmlPénteken megtalálták a Nepálban eltűnt amerikai helikopter roncsait a Csarikot település melletti erdős részen.News--Közösségi oldalon a legpofátlanabb légi utasok - Elképesztő fotókhttp://www.life.hu/news/20150516-kozossegi-oldalon-a-passenger-shamingon-a-legpofatlanabb-legi-utasok.htmlAz Origo néhány hónapja már beszámolt arról a közösségi oldalról, amelyet egy volt stewardess indított a bunkó módon viselkedő légi utasok megszégyenítésére. Nos, az oldal él és virul, és pofátlan utasból sem lett kevesebb. NewsOrigoBetiltják a mentolos cigit - Módosítja az agyunkat?!http://www.life.hu/news/20150516-egy-europai-unios-szabalyozas-miatt-2020-majus-20-a-utan-tilos-lesz-mentolos-cigarettat.htmlEgy európai uniós szabályozás miatt 2020. május 20-a után tilos lesz mentolos cigarettát, cigarettadohányt forgalomba hozni Magyarországon.NewsThinkstockÉdesapját gyászolja Tilla: "Ma volt apu temetése"http://www.life.hu/news/20150516-edesapjat-gyaszolja-tilla-till-attila.htmlSzomorú posztot tett közzé a közösségi oldalán Tilla. A műsorvezetőnek elhunyt az édesapja.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.