Ez a kép segít rájönni, jó-e a szemed - Teszteld!

teszt látás szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két híres ember arcát mixelték össze, az egyiket alacsony, a másikat magas térfrekvenciával. A kép segít eldönteni, szükséged van-e szemorvosra. 

Azt már tudjuk, milyen színű a ruha, és azt is, merre megy a macska. Most arra vagyunk kíváncsiak, ki van a képen?

Forrás: Youtube

Albert Einsteint látod? Gratulálunk, jó a szemed! Ha viszont inkább Marilyn Monroe mosolyog vissza rád, itt az ideje egy látásvizsgálatnak.

Messzebbről nézve viszont jó szemmel is egyre inkább Marilyn Monroe-t lehet látni a fotón, mert a szemünk olyankor az erősebb kontrasztokra fókuszál.

Te kit látsz a képen?

Íme, a magyarázat!

Tűz volt egy fővárosi szállóban http://www.life.hu/news/20150516-tuz-volt-egy-fovarosi-szalloban.htmlTűz ütött ki a főváros VI. kerületében egy szállóban szombat este, a tűzoltók 62 embert kísértek ki a füsttel telített épületből - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.News"Meghalt Schumacher" - Ízléstelen pletyka terjed az F1-es pilótárólhttp://www.life.hu/news/20150518-schumacher-halalhiret-terjesztik-az-interneten.htmlVannak, akiknek semmi sem szent! Újabb ízléstelen pletyka kapott szárnyra az interneten a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban, akiről most azt terjesztik, hogy elhunyt. News--Gigaeper termett Japánban - Ekkorát még soha, sehol nem mértekhttp://www.life.hu/news/20150516-hatalmas-eper-termett-japanban.htmlMindeddig a legnagyobb eperet 1983-ban mérték, és 231 grammos volt. Ám most a kenti gyümölcsöt leelőzte egy japán rokon.NewsOrigoNincs túlélője a nepáli helikopterbalesetnekhttp://www.life.hu/news/20150516-penteken-megtalaltak-a-nepalban-eltunt-amerikai-helikopter-roncsait-a-csarikot-telepules-melletti.htmlPénteken megtalálták a Nepálban eltűnt amerikai helikopter roncsait a Csarikot település melletti erdős részen.News--Szexcsetelt a férfi, miközben kisfia meghalt a tűző napon álló kocsiban - A szándékosság is felmerülthttp://www.life.hu/news/20150516-szexcsetelt-a-ferfi-mikozben-kisfia-meghalt-a-tuzo-napon-allo-kocsiban.html A 33 éves Justin Ross Harris egy 17 éves lánnyal szexcsetelt, miközben a 22 hónapos kisfia a felhevült autóban haldoklott.NewsThinkstockBetiltják a mentolos cigit - Módosítja az agyunkat?!http://www.life.hu/news/20150516-egy-europai-unios-szabalyozas-miatt-2020-majus-20-a-utan-tilos-lesz-mentolos-cigarettat.htmlEgy európai uniós szabályozás miatt 2020. május 20-a után tilos lesz mentolos cigarettát, cigarettadohányt forgalomba hozni Magyarországon.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.