Lehet, hogy az Iszlám Állam bombáját találták meg a turistabuszon

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
bomba Iszlám Állam isis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bolgár busz utasai szúrós szagot éreztek, azonnal riasztották a magyar rendőröket az M0-s autópálya Anna-hegyi pihenőhelyénél. Kiderült, bomba van a járművön. 

A vs.hu információi szerint a bolgárok úgy gondolják, hogy az Iszlám Állam helyeztette el a buszon a bombát, amelyet a magyar rendőrök találtak meg.

Egy bolgár napilap szerint a csőbomba nagyon nagy erejű volt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

37 turista és 2 sofőr tartózkodott a buszon, amellyel Szlovákiából indultak hazafelé a kirándulók, amikor megérezték a szúrós szagot. Pánikhelyzet alakult ki, még egy mesterlövészt is a buszhoz hívtak. Kiürítettek a parkolót, és miután alaposan megvizsgálták, elszállítoták a gyanús anyagot.

Elhunyt Kristóf Attila publicistahttp://www.life.hu/news/20150519-elhunyt-kristof-attila-publicista.htmlMeghalt Kristóf Attila, a Magyar Nemzet főmunkatársa, publicistája - közölte az újságíró családja hétfőn az MTI-vel.NewsIdőjárás-figyelmeztetés: napközben ránk szakadhat az ég, heves szélrohamok, jégeső várhatóhttp://www.life.hu/news/20150519-a-nyarias-meleg-mellett-helyenkent-heves-zivatarok-is-lehetnek-kedden.htmlAkár az év eddigi legmelegebb napja lehet a mai, ám sok esőre is számítani kell. Három nyugati megyére - heves zivatarok veszélye miatt - másodfokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Negyvenkét év kóma után meghalt a megerőszakolt nővérhttp://www.life.hu/news/20150518-negyvenket-ev-koma-utan-meghalt-a-megeroszakolt-nover.htmlNegyvenkét év kóma után meghalt az az indiai nővér, aki agykárosodást szenvedett, miután megerőszakolták kórházi munkája közben.NewsThinkstockÍgy fog kinézni 18 évesen Sarolta hercegnőhttp://www.life.hu/news/20150518-sarolta-hercegno-igy-fog-kinezni-18-evesen-egy-specialis-szamitogepes-program-szerint.htmlVajon kire fog hasonlítani Vilmos herceg és Katalin hercegné lánya? Egy speciális számítógépes program segítségével elkészítették Sarolta hercegnő 18 éves képmását.News--Gyász! Öngyilkos lett a 44 éves színészhttp://www.life.hu/news/20150518-joseph-bennett-angol-szinesz-az-ifju-indiana-jones-kalandjai-cimu-film-sztarja-ongyilkos-lett.htmlÖnkezével vetett véget az életének a Napok romjai és Az Indiana Jones kalandjai című alkotások sztárja. NewsOrigoSteve Jobs életre kelhttp://www.life.hu/news/20150518-megerkezett-a-steve-jobs-film-elso-trailere.htmlMegjelent a Steve Jobs-film első trailere, amelyben Michael Fassbender kelti életre az Apple céget megalapító géniuszt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.