A brit mókusoknak elkél az esernyő

Forrás: maxphotographic.com -
fotó kulisszatitok mókus esernyő brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Max Ellis, brit fotós úgy gondolta, hogy az ország időjárási körülményei miatt bizony a mókusoknak is elkél az esernyő.

A művész természetesen meg is örökítette a kedves pillanatot, amikor a mókus célszerűen használja az esernyőt. A fotós elárult néhány kulisszatitkot is: mogyoróvajjal és napraforgómaggal vonta be az ernyőt, amire damilt rögzített, hogy ne szaladjon el vele rögtön az állat.

Forrás: maxphotographic.com

„Rövid ideig talált csak menedéket az ernyő alatt, ahogy jobban el kezdett zuhogni, inkább elindult haza” – mesélte a fotós. Jól is tette, de azért köszönjük, hogy megmutatta magát nekünk!

Beyoncé és Nicki Minaj együtt nyomatjákhttp://www.life.hu/news/20150519-beyonce-es-nicki-minaj-enekesnok-kozos-klipet-csinaltak.htmlA két énekesnő közös klipet forgatott, amelynek egy kis részletét már most láthatjuk – vadulás és rázás felsőfokon.News--Miley Cyrus unikornis jelmezben énekelt elhunyt halánakhttp://www.life.hu/news/20150519-miley-cyrus-unikornis-jelmezben-enekelt-balladat-elhunyt-halanak.htmlAz énekesnő, aki újabban a Happy Hippie Foundations nevű formációjával énekel, elhunyt halának emlékére is előadott egy balladát.News--Steve Jobs életre kelhttp://www.life.hu/news/20150518-megerkezett-a-steve-jobs-film-elso-trailere.htmlMegjelent a Steve Jobs-film első trailere, amelyben Michael Fassbender kelti életre az Apple céget megalapító géniuszt.News--Földrengés áldozatait látogatta meg Beyoncéhttp://www.life.hu/news/20150518-foldrenges-aldozatait-latogatta-meg-beyonce.htmlBeyoncé humanitárius küldetésen volt a United Nations nevű szervezettel, amellyel a földrengés áldozatait látogatták meg.News--Katy Perry skorpiónasival ünnepelhttp://www.life.hu/news/20150515-katy-perry-skorpionasival-unnepli-vilagturnejanak-141-allomasat.htmlAz énekesnő éppen Bangkokban van, ahol világturnéjának 141. show-ját ünnepelte egy fincsi skorpiórágcsával.News--Sokkoló fotósorozat! Walt Disney hősei modern mondanivalóvalhttp://www.life.hu/news/20150515-jeff-hong-walt-disney-hoseirol-keszitett-sokkolo-fotosorozatot-modern-mondanivaloval.htmlEgy New York-i animációs művész, Jeff Hong megdöbbentő fotósorozatot készített Walt Disney hőseivel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.