Chris Brownnak már nem menő a két lábon járás! Helyette futurisztikus gépen gurul!

Forrás: AFP/Gabriel Olsen -
Cannes járás gyaloglás Chris Brown futurisztikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nagy feltűnést keltett tegnap Cannes-ban: egy futurisztikus gépen gurult végig a belvároson.

Az énekes, aki manapság felcsinált táncosnőjével és kislányával került az újságokba, ezúttal cannes-ban alakított nagyot. Chris Brown ugyanis – ahelyett, hogy gyalog ment volna a dolgára – fura gurulós eszközzel járt-kelt a városban. Úgy látszik, két lábon járni már nem menő.

Erről a szerkezetről van szó:

A cannes-i képeket itt tudod megnézni!

Rossz idő lesz egész hétvégén! Esős, borús pünkösd elé nézünkhttp://www.life.hu/news/20150522-rossz-ido-lesz-egesz-hetvegen-esos-borus-lesz-a-punkosd.htmlA hosszú hétvége időjárása sajnos semmilyen szabadtéri programnak nem kedvez. Esős, borús napok várhatóak, néhol napközben is csak 13 fokig melegszik a levegő.News--Kim Kardashian és David Duchovny bohócorral jótékonykodikhttp://www.life.hu/news/20150521-kim-kardashian-es-david-duchovny-bohocorral-jotekonykodik.htmlSok híresség között Kim Kardashian és David Duchovny is csatlakozotta a „Red Nose Day” elnevezésű kezdeményezéshez, amellyel szegény gyermekeket támogatnak.News--Részegen randalírozott a stúdióban Bill Murrayhttp://www.life.hu/news/20150521-bill-murray-reszegen-esett-le-egy-szekrol-miutan-kiugrott-egy-hatalmas-tortabol-a-letterman-showban.htmlA híres színésznek nehéz volt a tegnap estéje. David Lettarmann utolsó showjának vendége volt, ahol nagyon kitett magáért. Ezután egy másik stúdióban is jelenése volt, ahol már annyira el volt ázva, hogy lezúgott a székről.News--A brit mókusoknak elkél az esernyőhttp://www.life.hu/news/20150520-mokust-fotozott-egy-brit-fotos-esernyovel-a-kezeben.htmlMax Ellis, brit fotós úgy gondolta, hogy az ország időjárási körülményei miatt bizony a mókusoknak is elkél az esernyő.NewsOrigo3 millió forintot fizetett egy táskáért Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/news/20150520-leonardo-dicaprio-3-millio-forintert-vett-taskat-egy-aukcion-a-szegeny-gyerekek-javara.htmlA cannes-i filmfesztivál keretein belül megrendezett aukciós gálán Leonardo DiCaprio is beszállt a licitháborúba. Végül 3 millió forintot fizetett ki egy kistáskáért.NewsOrigoBeyoncé és Nicki Minaj együtt nyomatjákhttp://www.life.hu/news/20150519-beyonce-es-nicki-minaj-enekesnok-kozos-klipet-csinaltak.htmlA két énekesnő közös klipet forgatott, amelynek egy kis részletét már most láthatjuk – vadulás és rázás felsőfokon.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.