44 évesen elhunyt az oilmpikon

Forrás: AFP -
olasz gyaloglás Annarita Sidoti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után csütörtökön elhunyt Annarita Sidoti világ- és Európa-bajnok gyalogló.

Az Olasz Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint a 44 éves atlétát szicíliai otthonában érte a halál.

Forrás: AFP

Sidoti 1997-ben 10 kilométeren nyert aranyérmet az athéni vb-n, Eb-győzelmet pedig 1990-ben és 1998-ban aratott. A kiváló gyalogló három olimpián indult, legjobb helyezését 1992-ben, Barcelonában érte el, ahol hetedikként ért célba 10 kilométeren.

12 dolog, amit hiányolni fogsz, ha már nem vagy szingli http://www.life.hu/news/20150522-dolgok-amiket-hianyolsz-ha-nem-vagy-szingli.htmlSzinglinek lenni egy idő után unalmas és szomorú is. Azonban, mint mindennek, az egyedüllétnek is van pozitív oldala. Összegyűjtöttük, mit hiányolnak azok, akik már nem szinglik.NewsThinkstockChris Brownnak már nem menő a két lábon járás! Helyette futurisztikus gépen gurul!http://www.life.hu/news/20150522-chris-brown-enekes-futurisztikus-gepen-gurult-vegig-canneson.htmlAz énekes nagy feltűnést keltett tegnap Cannes-ban: egy futurisztikus gépen gurult végig a belvároson.News--1000 négyzetméternyi virág köszönti a rendkívüli nőkethttp://www.life.hu/news/20150522-viragszonyeggel-varjak-a-noket-vasarnap.html40.000 virággal köszöntik a magyar nőket május 24-én vasárnap, a Március 15. téren, Budapesten. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a nők mindennapi helytállására.NewsThinkstockSzoptató anyák szállták meg a Nyugatithttp://www.life.hu/news/20150522-budapesten-a-nyugati-mcdonald-s-gyorsetteremben-szoptattak-egyszerre-anyak.htmlMintegy száz nő szoptatott egyszerre a Nyugati téri McDonald's-ban – így tiltakoztak az ellen, hogy két nappal ezelőtt egy biztonsági őr kizavart a gyorsétteremből egy anyát, aki meg akarta szoptatni gyermekét. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMegvan, ki ölhette meg Nancythttp://www.life.hu/news/20150522-megvan-ki-olhette-meg-nancyt-az-akacfa-utcaban.htmlNemzetközi elfogatóparancsot adott ki a rendőrség egy kínai férfi ellen, a gyanú szerint ugyanis a 32 éves Yao Gaopeng a felelős az Akácfa utcában meggyilkolt 19 éves lány, Nancy haláláért.NewsOrigo104 évesen elhunyt a magyar művészhttp://www.life.hu/news/20150522-elhunyt-kristoffy-imre-magyar-karmester.htmlHosszú betegség után, 104 évesen elhunyt Kristóffy Imre szalon- és tánczenész, a Magyar Cirkusz és Varieté Nonprofit Kft. egykori karmestere.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.