J.K. Rowling teljesen kiakadt Matthew Lewis alsónadrágos képein

J. K. Rowling Harry Potter alsónadrág felnőtt Daniel Radcliffe Matthew Lewis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harry Potter egykori Nevill Longbottomja, vagyis Matthew Lewis szuper dögös képein kiakadt az írónő – Twitteren kérte meg a színészt, hogy öltözzön fel.

Ahogy a Life.hu is megírta, Metthew Lewis nagyon dögös alsónadrágos képeken pózol az Attitude magazinban. Úgy látszik, nem mindenki volt annyira elragadtatva a képektől, mint mi. A Harry Potter írónője ugyanis Twitter oldalán közölte a színésszel: nagyon nincs elragadtatva.

Forrás: Allure magazin

„Nem olyan rossz, mint Dant látni az Equuisben, de közelít hozzá. Legközelebb figyelmeztessetek engem, az Isten szerelmére” – írta először Rowling. Az írónó egyébként Daniel Radcliffe Equuis című színpadi darabban nyújtott teljesen pucér alakítására gondol.

„Mindig támogatni foglak, bármit csinálsz. De most menj és vegyél magadra valamit” – tette még hozzá Rowling, aki talán még nem vette észre, hogy felnőttek az egykori Harry Potter-gyerekek.

Szerintünk ne öltözz fel, Matthew!

J.K. Rowling bocsánatot kért egy Harry Potter szereplő halála miatt

A jelek szerint egészen idáig fúrta a lelkiismeret a népszerű brit írónőt azért, amiért a varázslótanonc történetében végzett az egyik oly kedvelt szereplőjével. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.