100 nap félelem nélkül - megérkezett a legújabb kihívás-őrület

Forrás: Thinkstock -
kihívás őrület félelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány egy napon úgy döntött, szembenéz legdurvább félelmeivel és 100 napon keresztül minden egyes napon csinál valami olyasmit, amitől egyébként visítva menekülne. És mindezt dokumentálta is. Ebből nőtte ki magát a legújabb örület: 100 nap félelem nélkül. Most te is belevághatsz! Ma mersz...

A 100 nap boldogság őrülete már lecsengőben, ideje volt hát kitalálni valami újat, amivel egy egész világot mozgósítani lehet.

Forrás: Thinkstock

A New Yorkban élő Michelle Poler rengeteg dologtól fél, mindig talál valamit, amin aggódhat. Amikor megelégelte, hogy emiatt képtelen volt élvezni az életét, különleges ötlet jutott eszébe. Elindította a "100 nap félelem nélkül"-projektet, amelynek lényege, hogy megpróbál szembeszállni félelmeivel és végül legyőzni őket. Mindezt pedig rövid videók és képek formájában dokumentálja is.

Borzongás és félelem – Bereczki Zoli zseniális aberrálthttp://www.life.hu/kult/20150410-bereczki-zoltan-szinesz-betegesen-szerelmes-a-lepkegyujto-cimu-darabban-a-central-szinhazban.htmlA Lepkegyűjtő című darab, már az első percekben lehengerlő erővel fogja meg a néző idegeit és el sem engedi 80 percen keresztül. Az izgalmas pszichotillert annak ajánljuk, aki szereti a briliáns színészi alakításokat.KultOrigoFélelem és rettegés a stúdióban - a Hungary's Got Talent válogatóján jártunkhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-az-rtl-klubon-osszel-indulo-hungary-s-got-talent-valogatojan-jartunk-volt-felelem-retteges-es.htmlAz RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójának első válogatóján jártunk. Lélegzetelállító produkció, a legidősebb jelentkező és a kezeivel csodát művelő táncos – velük találkoztunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huFélelem az apokalipszistől, feldolgozatlan gyógyíthatatlan betegség - Öngyilkos családok a XXI. századbanhttp://www.life.hu/csalad/20150129-felelem-az-apokalipszistol-feldolgozatlan-gyogyithatatlan-betegseg-ongyilkos-csaladok-a-xxi.htmlAz öngyilkosságnak számos módja van, de mindközül talán az a legszörnyűbb, amikor a szülők először a magatehetetlen kisgyerekekkel végeznek és csak azután magukkal. Az pedig ép ésszel szinte már felfoghatatlan, amikor a családi kupaktanács közösen, felelősségük teljes tudatában dönt úgy, hogy a család minden tagja véget vet az életének.CsaládThinkstockFélelem és rettegés felsőfokon - megijesztettük a Kisdumásokathttp://www.life.hu/csalad/20150122-a-kisdumasok-a-felelemrol-beszelnek.htmlMitől félnek a Kisdumások? És hogy néz ki az, amitől rettegnek? Mit érez egy gyerek, amikor fél? És mikor érzik magukat biztonságban? A Kisdumásokat ezúttal a félelemről kérdeztük. CsaládThinkstockBorzongás és félelem – Bereczki Zoli zseniális aberrálthttp://www.life.hu/kult/20150410-bereczki-zoltan-szinesz-betegesen-szerelmes-a-lepkegyujto-cimu-darabban-a-central-szinhazban.htmlA Lepkegyűjtő című darab, már az első percekben lehengerlő erővel fogja meg a néző idegeit és el sem engedi 80 percen keresztül. Az izgalmas pszichotillert annak ajánljuk, aki szereti a briliáns színészi alakításokat.KultOrigoSteiner Kristóf: Az élősködő félelemhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110822-steiner-kristof-az-eloskodo-felelem.htmlEmeld a szemed elé a hüvelykujjad, és fókuszálj rá. Mit látsz? Naná, hogy az ujjadat, de ezen kívül minden homályos. Így bénít meg mindannyiunkat, amikor az aggodalom elmaszatolja a valóságos világot. Semmi más nem létezik számunkra, csak a probléma.Sztárszerzők

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.