esküvő Geri Halliwell felvétel férj nászút Monaco vezetéknév
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Spice Girls-tag felvette újdonsült Forma-1-es nagyfőnök férjének, Christian Horner vezetéknevét.

Geri Halliwellt többé már nem így szólítják. A Spice Girls lánybanda egykori énekesnője már Twitteren is megváltoztatta felhasználónevét: immár férje, Christian Horner vezetéknevével Geri Hornerként használja a közösségi oldalát.

Geri és Christian Monacóban élvezik nászútjukat Forrás: Twitter/Geri Halliwell

Mi több, a sztárpár romantikus nászútján készült fotói alatt már Mrs. Hornerként nevezi magát. A 42 éves énekesnő 2 hete mondta ki a boldogító igent a Forma-1-es nagyfőnöknek, azóta pedig már Cannes-t is megjárták, most pedig Monacóban élvezik a friss házasok első heteit.

Házasságon kívüli szex a férj beleegyezésével - Valóban ez a megoldás?http://www.life.hu/csalad/20150519-sok-no-szenved-a-hazassagaban-a-szex-hianyatol.htmlNoha általában a férjek privilégiuma arról panaszkodni, hogy kevés otthon a szex, bizony sok nő is szenved attól, hogy a férje szexuálisan elhanyagolja – ezeket az egykor vágytól fűtött férfiakat feleségeik szinte képtelenek maguk mellé berángatni az ágyba.CsaládThinkstockA jövő jópasijai: huszonévesek, akikbe a mai tinik szerelmesekhttp://www.life.hu/intim/20150319-a-jov-jopasijai-ansel-elgort-austin-butler-dylan-obrian-douglas-booth-thomas-brodie-sangster.htmlJustin Bieber és Harry Styles néha kicsit túlságosan is szem előtt vannak, és elvonják a figyelmet a visszafogottabb, de vélhetően tehetségesebb fiatalokról. Ezért összegyűjtöttünk pár srácot, szigorúan 1990 után születetteket, akiknek lehet, hogy még a borostájuk sem serkent ki, egyszer azonban jópasivá cseperednek. Érdemes lesz figyelni rájuk!Intim--Aki az exférjével meddő volt, a jelenlegi párjával rögtön anyává válik?http://www.life.hu/intim/20150521-aki-az-exferjevel-meddo-volt-a-jelenlegi-parjaval-rogton-anyava-valik.htmlSzámtalan történetet hallani, hogy házasságok mennek rá arra, ha nem jön a baba. Két egészséges ember, szeretetben, tökéletes családmodellben, azonban mégsem kerül fel a pont az i-re. Aztán a válás után a felek azonnal anyukává, apukává lesznek egy-egy új partner mellett. Mégis hogyan lehetséges ez? A Life.hu most ennek járt utána.IntimThinkstockCsak a hírnév miatt akar gyereket exbarátnőjétől Sofia Vergara volt vőlegénye?http://www.life.hu/bulvar/20150508-sofia-vergara-szerint-csak-a-hirnev-miatt-akar-tole-gyereket-exvolegenye-nick-loeb.htmlÚgy tűnik, újabb fordulóponthoz érkezett a színésznő és üzletember exkedvese, Nick Loeb lefagyasztott embrióinak ügye: Sofia Vergara szerint csak azért akadékoskodik Loeb, mert a média figyelmére áhítozik.TV + Bulvár--A hírnévért mindent: VV Zsuzsa ingyen is vetkőzne http://www.life.hu/bulvar/20150323-vv-zsuzsa-az-rtl-klub-valovilag7-szereploje-ingyen-vetkozne-a-hirnevert-a-palyboyban.htmlA ValóVilág7 szexi anyukájának legnagyobb álma, hogy a Playboyban szerepelhessen. A vagány lány ingyen is vállalná a meztelenkedést. TV + BulvárOrigoErőss Zsolt özvegye arra a hegyre készül, amely elvette tőle férjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150514-eros-zsolt-hegymaszo-ozvegye-sterczer-hilda-arra-a-hegyre-keszul-amelyiken-ferje-meghalt.htmlSterczer Hilda elhatározta, felmászik arra a hegyre, ahol a férje, Erőss Zsolt meghalt.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.