Mit csinál egy gyerek, ha talál egy pénztárcát?

pénztárca gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A japán Vöröskereszt érdekes aranyos videót forgatott. Rejtett kamerával felvették, hogyan reagálnak a gyerekek, ha a mellettük álló idegen elejti a pénztárcáját.

Szüleik néhány percre magára hagyták gyerekeiket a buszmegállóban, azzal az ürüggyel, hogy megnézik a menetrendet. Ezidő alatt egy beépített idegen elejtette a pénztárcáját.

A kicsik reakciója egytől egyig nagyon cuki. Nézd meg a videót!

Ha ezeket tapasztalod, tényleg végleg felnőtté váltál http://www.life.hu/news/20150525-ha-ezeket-tapasztalod-tenyleg-vegleg-felnotte-valtal.html Emlékszel még a boldog időkre, mikor egy szelet pizza volt a vacsorád, felvetted ugyanazt a bugyit kifordítva, ha nem volt kedved mosni, és a legfontosabb bútordarabod a kisasztal volt, amin a koktélospoharakat tartottad, hiszen bármikor beállíthatnak a haverok? Ha ezeket a tüneteket már csak a távoli múltból ismered, van egy rossz hírünk: megöregedtél. News Thinkstock A kávésznob, a laptopos pasi és az ordítva telefonáló - Ők ülnek minden kávézóban http://www.life.hu/news/20150525-ok-ulnek-minden-kavezoban.html Ahány ember, annyi szokás, erről már számtalanszor megbizonyosodtunk. De körülnéztél már például egy kávézóban, melyek azok az embertípusok, akik mindig megtalálkatóak körülötted? Mi megtettük. News Origo Új névvel nyomul Geri Halliwell http://www.life.hu/news/20150525-geri-halliwell-felvette-ferje-christian-horner-vezeteknevet.html Az egykori Spice Girls-tag felvette újdonsült Forma-1-es nagyfőnök férjének, Christian Horner vezetéknevét. News -- Brutális: 20 diák akarta megerőszakolni a tanárnőt http://www.life.hu/news/20150525-20-diak-probalta-megeroszakolni-a-tanarnot-aki-lebuktatta-oket-puskazas-kozben-kairoban.html Puskázáson kapta a pedagógus a tanulókat záróvizsga közben. A fiúk brutális módszerrel próbálták megbosszulni, amiért emiatt kiküldte őket a teremből. News Thinkstock Otthonában verték halálra a férfit http://www.life.hu/news/20150524-otthonaban-vertek-halalra-a-ferfit.html Ivócimborái bántalmazták a nyíregyházi férfit. News Kerítésnek ütközött, majd meghalt egy motoros http://www.life.hu/news/20150524-keritesnek-utkozott-majd-meghalt-egy-motoros-szegeden.html Kerítésnek ütközött egy motoros vasárnap Szegeden, a baleset után a 41 éves férfi még hazament, de ott rosszul lett, és meghalt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.