Hazatalált Rozsdi, a kutya - Megható videó

Forrás: Thinkstock -
kutya mikrochip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rozsdás, a kutya egy hónapja veszett el. Gazdái már kezdték feladni a reményt, hogy valaha megtalálják. Végül egy néhány miliméteres kis eszköz, a mikrochip segített, hogy hazakerülhessen. Ugye a te kutyádban már van mikrochip? 

"Egy hónapig élt Biatorbágyon az utcán, egy szemetes tövében Rozsdi, aki az október végi nagy viharban szökött el pátyi otthonából. Annyira félt az emberektől, hogy szinte lehetetlen volt megfogni.
A környéken lakók etették, de ez számára csak átmeneti megoldás volt. A tél közeledtével az élete is veszélyben forgott, tenni kellett valamit" -osztotta meg a kutya megtalálója, aki finom falatokkal próbálta etetni a kutyát, de az állat csak akkor volt hajlandó megenni azokat, ha az ember már nem volt a közelben.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Hamarosan közelebb ment, és már megtalálója kezéből is hajlandó volt enni. Trükkösen becsalogatta a kocsijába, hogy állatorvoshoz tudja vinni az ebet.

"Kiderült, hogy van benne chip, sőt regisztrálva is van, így Rozsdi estére már a családjánál töltötte az éjszakát, nem pedig a szemeteszsákok tövében. Aznap este még elhajtottam arra, furcsa volt látni, hogy nem fekszik ott a kis barna kutya, ahol eddig megszoktam,a fűben összegömbölyödve. De ha nincs benne chip vagy nincs regisztrálva, akkor Rozsdi most nem lehetne otthon családjával. Ezért fontos, hogy legyen regisztrálva a chip, a név, cím és telefonszám."

Botrány! Lányai szerint megmérgezték a világhírű zenészthttp://www.life.hu/news/20150526-botrany-lanyai-szerint-megmergeztek-b-b-kinget.htmlA blues koronázatlan királya, B.B. King 89 évesen hunyt el. Lányai szerint mérgezés áldozata lett.News--Még nincs vége! Újabb esők várhatókhttp://www.life.hu/news/20150526-az-idojaras-elorejelzes-szerint-ujabb-esok-varhatok-a-het-elso-feleben.htmlVárni kell még a nyárra: a hét első felében nedvesebb időre van kilátás, a napsütéses, csapadékmentes idő majd csak csütörtöktől érkezik meg hozzánk.News--A kávésznob, a laptopos pasi és az ordítva telefonáló - Ők ülnek minden kávézóbanhttp://www.life.hu/news/20150525-ok-ulnek-minden-kavezoban.htmlAhány ember, annyi szokás, erről már számtalanszor megbizonyosodtunk. De körülnéztél már például egy kávézóban, melyek azok az embertípusok, akik mindig megtalálkatóak körülötted? Mi megtettük. NewsOrigoGyász! Elhunyt a híres zenészhttp://www.life.hu/news/20150525-elhunyt-a-jazztrombitas-marcus-belgrave.htmlElhunyt a híres jazztrombitás, Marcus Belgrave. 78 évesen távozott az élők sorából.News--Elég nagy baj lehet belőle, ha állandóan a mobilodat nyomkododhttp://www.life.hu/news/20150525-vicces-video-az-allando-telefon-nyomkodasrol.htmlÚjabb videó készült az állandó okostelefon piszkálásról. Viccesre, de mégis elgondolkodtatóra sikeredett.NewsOrigoKinyomta a szemét, és megette a drogos fiú (18+)http://www.life.hu/news/20150524-kinyomta-a-szemet-es-megette-a-drogos-fiu-18.htmlHátborzongató drogra hívták fel a figyelmet egy drogellenes konferencián, ami rettenetes dolgokat művel az emberi elmével. Egy konkrét történettel illusztrálták a kábítószer hatását.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.