Riasztás! Viharos szélre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Forrás: Thinkstock -
eső Országos Meteorológiai Szolgálat vihar időjárás széllökés Szél riasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legerősebb széllökések az ország egyes részeiben akár a 70 kilométer/órát is elérhetik.

Viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat. Szerdán az északi szelet kísérő legerősebb széllökések több helyen is elérhetik a 60 km/h-t, főként északkeleten és a Dunántúli-középhegység térségében pedig a 70 km/h-t.

Forrás: Thinkstock

A nap második felében már veszít erejéből a szél, estére északkeleten is megszűnhetnek a viharos fokozatot elérő széllökések. Az esernyőket és esőkabátokat sem érdemes még eltenni: szerdán északkeleten kora délutánig még kiterjedtebb és intenzívebb eső, zápor valószínű, további 10 mm feletti mennyiséggel majd gyengül a csapadék. Mikor jön már a jó idő? ITT megtudhatod!

Börtönt kaphat Johnny Depp a kutyái miatthttp://www.life.hu/news/20150526-johnny-depp-borton-es-penzbuntetest-is-kaphat-az-ausztral-hatosagoktol-kutyai-miatt.htmlKomoly büntetést szabhatnak ki a színészre, amiért az ausztrál törvényekre fittyet hányva becsempészte két yorkshire terrierjét a szigetországba.News--40 éves lett a pucér szakács - Boldog születésnapot, Jamie Oliver!http://www.life.hu/news/20150527-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-szuletesnapjat-unnepli.htmlAz Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb séfje, Jamie Oliver ma ünnepli születésnapját. Isten éltesse!News--Elárverezik Marilyn Monroe halála előtti fotósorozatáthttp://www.life.hu/news/20150526-marilyn-monroe-halala-elotti-fotosorozatat-elarverezik.htmlAz utolsó, profi fotós által készített fotósorozat három héttel a hollywoodi díva halála előtt készült. A képeket most bárki megvásárolhatja – persze, ha van rá pénze.News--Brutális! Élve elégettek egy 16 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150526-elve-elegettek-egy-16-eves-lanyt.htmlA guatemalai Rio Bravóban először összeverték, majd felgyújtották a 16 éves lányt. Videofelvétel is készült a kegyetlenségről. NewsThinkstockSzeretnél havi 1 milliót keresni? Sétáltass kutyát Londonban!http://www.life.hu/news/20150527-londonban-havi-1-millio-forintot-lehet-keresni-kutyasetaltatassal.htmlA legújabb brit kutatások rátaláltak az álommunkára: a profi kutyasétáltatók ugyanis havi 1 millió forintot simán megkeresnek. Ez pedig jóval több, mint a brit átlagfizetés.NewsThinkstockNem tévézik és pizzára vágyik - Így él Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20150526-ferenc-papa-nem-tevezik-es-pizzara-vagyik.htmlA televízió bámulása egyáltalán nem hiányzik neki, a pizza és a szabadon járkálás azonban annál inkább: így éli mindennapjait a római katolikus egyház feje.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.