A nap videója - Ez már tényleg túl sok cukiság egyszerre!

kutya állat videó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiskutyákból és kiscicákból sosem elég! Egyetlen videóban annyi cukiságot halmoztak össze, hogy teljesen odavagyunk. 

Baseballsapkába bújt macska, vigyorgó németjuhász, babával alvó tacskó, játszó kölykök és a gazdival együtt bólogató bozontos kutyus, valamint még sok más tündéri állat szerepel az alábbi videóban.

Vigyázat, robban a cukiságbomba!

Nancy-ügy: hamutartóval verték szét a lány fejét?http://www.life.hu/news/20150528-nancy-gyilkossag-hamutartoval-verhette-szet-a-lany-fejet-a-kinai-gyilkos-yao-gaopeng.htmlÁllítólag egy hamutartóval verte szét Nancy fejét a gyilkosa, akit a helyszínen hagyott DNS-mintája alapján azonosított a rendőrség, és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene.NewsFélmillió forint volt a beugró Naomi Campbell szülinapi bulijárahttp://www.life.hu/news/20150528-naomi-campbell-cannesi-szulinapi-bulijara-felmillio-forint-volt-a-beugro.htmlA híres topmodell Cannes-ban tartotta 45. születésnapját. A meghívott celebek mellett az is bejuthatott a bulira, aki kicsengetett félmillió forintot.News--Brooklyn Beckham is összespanolt Stephen Hawkinggalhttp://www.life.hu/news/20150527-brooklyn-beckham-stephen-hawkinggal-talalkozott.htmlA celebgyerekek híres szüleik által egy csomó mindent elérnek, amiről más csak álmodozik. Így találkozott például Brooklyn Beckham a világ legnagyobb koponyájával.News--Meghalt az MTV híradósahttp://www.life.hu/news/20150527-elek-janos-az-mtv-hiradosa-meghalt.html68 évesen meghalt Elek János újságíró, televíziós szerkesztő-műsorvezető, volt tévéhíradós. Hosszú betegség után kedden hunyt el.News--Ők a világ legbefolyásosabb nőihttp://www.life.hu/news/20150527-ok-a-vilag-legbefolyasosabb-noi.htmlAz amerikai Forbes listát készített a világ legbefolyásosabb nőiről. Már ötödik éve Angela Merkel áll a dobogó legfelső fokán. News--Szeretnél havi 1 milliót keresni? Sétáltass kutyát Londonban!http://www.life.hu/news/20150527-londonban-havi-1-millio-forintot-lehet-keresni-kutyasetaltatassal.htmlA legújabb brit kutatások rátaláltak az álommunkára: a profi kutyasétáltatók ugyanis havi 1 millió forintot simán megkeresnek. Ez pedig jóval több, mint a brit átlagfizetés.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.